mayfer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yeni konu açarsam şimdi hiç cevap gelmez dibe iner diye açmıyorum. angelfire tavsiye ettiğinden beri ubuntu'mdan acaip memnunum, angelfire saolsun. yannız ubuntu'da beni gıcık eden bir özellik var. gdm normal user ile başlatılmış haldeyken, konsoldan root olarak x window'u kullanacak bir program başlatamıyorum. sudo komutuyla başlatıyorum, çoğu program için problemi ortadan kaldırıyor. fakat cedega bunu yutmuyor. mayfer user'ı ile "sudo cedega hodo.exe" diyince root'un transgamin driver'ını bulamadım falan filan diyo. neyse. uzun lafın kısası benim rootken x windowu kullanabilmem lazım. direk baştan root olarak login olmaktan başka ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Linux'un program desteği oldukça az oyun oynamak eziyet ayrı clientler gerekiyor vs vs.Ben valla Google İşletim sistemini çıkarana kadar Windows'tayım sonrası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar