Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 izleyeni çok yoktu sanırsam ama kurgusu felan iyi bi diziydi gerçekten, bu da biten diziler arasında yerini aldı bugün sizin görüşleriniz nedir dizi hakkında?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 we're all shepherds =P Fena değildi kimi bölümlerin biraz saçma ve alakasız kalmasına rağmen. Son sezon muydu ? Sanmıyorum gerçi sonunda ettiği laftan dolayı[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 vala bitti dedi cnbc-e bitmiştir ölese :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Siren li bolume asik olmustum, ozellikle SIren e, agzim acik izlemistim tum bolumu onun disinda da genelde guzeldi, sonucta adamimiz gidiyodu elini etrafa tutuyodu metal dedektoru gibi goruyodu herseyi cozuyodu sonra :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 şu bizim adamın odaya dalıp "şöyle şöyle oldu, katil şöyle böyle, hadi eywallah" konuşmaları bazen çok saçma kaçıyo ama güzel diziydi cidden :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Hollis miydi neydi o kadının. Ekranda bir geri sayım vardı :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet güzel diziydi.grup sırf fbi ile ilişkisini devam ettirmek için işi iyice katliama dönüştürdüler ama o geri sayım bitmeden dizi niye bitti onu anlamadım.milleniumu görmeden dizi bitti.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ilk bölümlerinde frank black araştırmacı dedektif kişiliği yerine medyum güçleri ile olayları kasmadan , ip ucu değerlendirmeden çözüyordu fox mulder hayranı biri olarak bu beni kıl ediyordu sonradan düzelttiler ama ben izlememeye alışmıştım bi kere.. lance henriksen ı çok severim hellraiser 7 gelsin de izliyim :)[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar