Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 @Horace Hoja hep yorum hep yorum. Bide seni görelim? Sana güvenimiz var bu konuda biliyorsun! Bekliyorus... ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 saray yavrusu yapıyodur simdik haeuhe[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya ben beceremem.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Ferrero, 07 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: Da oranlarda bir sorun var. O kapıdan vucudun ust kısmı gecmez mesela evlere bakın kocaman kocaman. Oran olayını belirlemek lazım yani. Normalde senin yaptıgın bina 4 kare falan tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sen söyleyince tekrar inceledim kapıları ama orantı bence normal. Net Cafeye pizzacıya falan bakılınca baya bi büyük kaçmış hatta...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bence photoshop bide hazır brushlar falan var dahada kolay oluyo :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bak mesela ikiside aynı tabanda ama boyut olarak seninki daha kucuk. Harita olcegi gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet ortak bir paydada buluşmak gerek. boş taban var ya ona bir ölçek yapalım. mesela gerçekte 1metre ne kadar olur gibi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dükkan açma girişimlerinin oldukça çok olduğunu görüyorum. yoksa pati sanayii sitesi mi yapıyorsunuz?[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kentimize bide yazlımcı şirket lazım buyrun: MIDROSOFT: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eheh hoş olmuş ppd yapıyorum bende beleyin yakında[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ehehe cok guzel ya genislioz... bende evimi upgrade edeyim en kısa zamnda mutos homelvl2 olsun bari bu arada throndor nirde:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: BatBoy, 07 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: kentimize bide yazlımcı şirket lazım buyrun: MIDROSOFT: patisoft...[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bencede patisoft olmalıydı :P biriside pati soft yapsın rakip şirket olsun o zaman hehe. Bu arada herkes sadece bir tane mi yapabilio yoksa 2. yi yapabilirmiyiz :P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... [b]-mustaine is god- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Biri midrosoft olsun oteki patinux patinux bedavaya herkese kaliteli isletim sistemi dagıtırken pis tekelci midrosoft parayla dandik isletim sistemi dagtısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Her kentte böyle bi yapı olur ama dimi :)güzel başlamıştım sonra acayip bi sabırsızlık başladı, el bileklerim kaslarım kasıldı heryerime bi kasıntı çöktü sinirlerim gerildi karalayarak yaptım aslında farklı bir hava kattı arkası kopmuş bi bina bu ehehe edit: aha ben yaparken bu şekil degildi kayıt edip yolladım bu şekil olmuş :D çok çizgifilm gibi olmuş benimki gerçekçiydi yaa[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[Bu mesaj Ferrero tarafından 07 Temmuz 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 muwhahah süper olmuş bence özellikle çatıdaki kan :lol: patikent'in bi yeri böle pis downtown mekan olsun orda böle kırık dökük evler vs. olsun haha.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican [Bu mesaj octopus tarafından 07 Temmuz 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Abiler akşam işten çıkıp direkt eve gidiyorum ve olaya giriyorum.. Bayağı da bir bina olmuş yaa.. coşmuş millet, noolmuş, mimar olmuş, çizer olmuş, ressam olmuş alem.. Bu arada son binada camların arkasından çimenlik görünüyor.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 07 Temmuz 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Ferrero, 07 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki: arkası kopmuş bi bina bu ehehe Bu yüzden görünüyor... :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Babalar eve geldim arkadaşla, iş başındayız.. akşama çıkarırız kenti... şimdi kapanıyoruz photoshopa..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Emlakçı geldi hobarey tey tey...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Ferrero, 07 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Emlakçı geldi hobarey tey tey... :lol: uzahah rp yapalım bi de tam olsun[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2 gün eve gelmedim bi aktiviteler bi sanat etkinlerini ne güzel[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ms Paint'te bu kadar oluyor. O yüzden insaflı davranın biraz bana :) StDonald's I'm Lovin' It! Açılış sebebi ile Bir StMac Menü alana bir StChicken Burger hediye.[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ohoo olm gözlük numaramız 2 numara arttı şehri büyütecez diye.. Damağımız da kurudu.. 15 dakka iki bira alıp gelelim sonra devam.. Olm StDonaldsa yakın koyacam ben benim parseli.. Acıktıkca gideriz, promosyon ortamı felan..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar