elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Nasıl birşey yapacagımı kafamda olusuturamadım asıl sorun o. dumduz bi kutu yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 otoparkı geliştirdim biraz :)[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arabalar yine küçük olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 küçük arabalar var ya ondan bunlar o yüzden öle =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genç tut şu anahtarları çek bi köşeye arabamı bakiyim. Hadi koçum hadii canımın içi...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Temmuz 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ilgi biraz![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vesmor, 09 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki: ilgi biraz! huh?? Neye ilgi? nasıl yani?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ferrero, 09 Temmuz 2005 18:27 tarihinde demiş ki:Genç tut şu anahtarları çek bi köşeye arabamı bakiyim. Hadi koçum hadii canımın içi... oyyy senmi yaptın?[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 duşuk cozunurluk dışında pek bi pixel artılığı olamış o arabanın ama....[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Uff.. Yine bayağı bir bina var.. Bu hafta içi patikent versiyon 2 haliyle geliyor.. Pazar akşamına kadar teslim edilen binalar da bu yeni versiyonda tabi ki yer alacaklar.. Bu arada; Sanırım bazı binaları koyamayacağım.. Forumu açarken de söylediğim gibi klasik "pixelart" formatı olmayan çalışmalar genel görünümün bütünlüğünü bozar biraz diye düşünüyorum.. Aslında tüm çalışmaları alırım diye düşünmüştüm.. İlk versiyonda öyle de yaptım zaten.. Fakat birkaç binayı şimdi yerleştirdim ve bazılarının genel bütünlüğü bozduğunu görüyorum.. İlk yapılanlardan da teknik olarak hatalı olanlar vardı.. tabi ki onlar ilk olmanın avantajı ile yerlerinde kalacaklar.. Onların da acaba 1-2 tanesine bir restorasyon mühleti versek de en azından çok gözle görünür hataları hallediverseler mi? Bunların olurluğuna herkez karar verecek tabi ki.. sonuçta herkezin katıldığı bir projedir çoğunluğun fikri geçerlidir.. Bu arada ışığın geliş yönüne ve oranlara horace'ın da dediği gibi emlakçıya bakarak karar verebilirsiniz.. Ama kafi gelmezse ve bu konuda başka soru olursa elimden geldiği kadar çabuk yanıtlarım... Bir başka konu da parsel büyüklüğünün veya geometrisinin yetersiz veya uygunsuz olacağı çalışmalar.. Bu tip bir çalışma varsa özel mesajdan konuşalım.. her türlü esnekliği seve seve sağlarım.. İyi çizimler dilerim.. beklioruz binaları.. :)[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Throndor msn verebilirmisin?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bence de her çalışma kabul edilmese patikent'in geleceği için daha iyi olur. Halihazırda eklenmiş olsalar dahi bir restorasyondan geçmesi mantıklı bir çözüm bence.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ferrero, 09 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Mesela bu buram buram emek kokuyo, sonra adam yapamamış olmamış karalamış yarım bırakmış bende yapıyorum ordan bildim :) Valla ferrero uğraştım ama olmadı neyse artık bi' sembol olarak kalır o koymazsanız...:)[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 e bu patikentin son halini tek parça ne zmn görücez :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 benim yaptigim evim yayinlanmasin,yerine yaptigim paf headquarters v2.6 yayinlansin![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hiç LAILA'sız patikent olurmu. elimden geldiğince yapmaya çalıştım (yeteneksizim ne yapiyim) edik: bodyguard yapabilen varsa 2-3 tane atıversin kapıya :D [signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!![Bu mesaj robinson tarafından 10 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Şu arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım Elvyn : havuzlu ev bitmemiş ama iyi gidiyor, gayet pixelart havasında, umarım pazara yetişir.. Fastreload : karakol için teşekkürler hocam.. bi de "police" yazısını "polis" yaparsan müteşekkir kalıcaz.. iyi iş.. Vodan : benzinlik harika olmuş.. en zevkle yerleştiriceğim çalışmalardan olacak.. Strencher : MSpaint'in sınırlarını zorlayan arkadaşımız.. çok başarılı.. kesinlikle yeni çalışmalarını bekliyoruz.. Dasaa : powerplant harika abicim.. teşekkür ettim Duke guy_brush : güzel ev.. ben güzel bir muhit ayarlayacam bu çalışmaya.. Ripeflash : teşekkürler hocam.. tam anlamıyla pixelart formatında harika bir bina.. aslında biraz detaylandırsan ne güzel olurdu ama bu haliyle bile severek ekliycez şehrimize Elvyn : postmodern çalışmana kim ne derse desin bizim kabulumuzdur.. çoğu diğer çalışmadan da daha pixelart dır.. teşekkürler Octopus : heh heh.. ev boyutunda tek oda :) ama kabulumuzdur abicim.. hem güzel göründüğü hem de pixelart formatına sağdık bir çalışma olduğu için.. sağolasın..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben onay alamami$im :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 elvyn konusunda bir çelişki var gibime geldi :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende laila ile almamışım. Biraz daha çalışmam gerekecek :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 benim postmodern zımbırtı konmasın ya onu millet gulup gecsin diye koydum. Güneş Enerjisiyle çalışan havuzlu evim bitti onu koyun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şimdi bunun son hali nerde? nası görecez? p.s. arada yazıldıysa kusura bakmayın. hepsini okumayı gözüm kesmedi.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Haftaici ptesi salı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o posmodern zımbırtı bundan cok daha iyidi bence oldukcada dhş bi calışmaydı ha sne koymıycaksan bende var ole bişey ben koyiyim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ulan cuce yedin bitirdin kendini farklı olucam diye. Gozu olan herkes bunun daha iyi oldugunu gorur yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar