ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu gün koşulan Wales Rally GB de SS15 de Markko Martin in yaptığı kaza sonucu aracın co-driver bölümü ağaca çarparak Michael Park hayatını kaybetti.markko martin fazla yara almadığı belirtildi. ailesine baş sağlığı diliyoruz wrc nin önemli co pilotlarından biriydi.:( not:yazı c/p değildir ben yazdım bozukluklar olabilir.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 of tüylerim diken diken oldu cok seviyodum michael park'ı ben :( offfffffffffff :( hatta antalyada şapkasını istedim 1 tane var demişti :( toprağı bol olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 allah rahmet eylesin.[signature][hline]Who can explain?
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Öne çıkan mesajlar