Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu tünel olayini yaptirmayi düsünüyorum yarin kadiköye ugrucam gitmiskene negatifte yaptirsam mi öle bisi dedim de simcik bu tünelin yan etkileri falan nedir isletme falan okucas sora kapak olmasin gelecekte kocaman delik kalir falan dio millet ama ayrintili bilgisi olan var mi aranizda? ince tüneller de varmis sanirsam? bi bilgi seetsenis iyi olur ya karar veremedim de..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cok cirkin gozukuyor... yine de secim senin bir de sanirim kisisel bu[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tünel? feci cahil kalmışım bu konuda. tünel ne ki?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 özür dilerim ozamansa bende karar veremedim kisisel mi degil mi diye.. hm neblim ya hos olur diye düsündüm bu tahta küpelerle urasmak da zor geliyo yok cubuu kirildi yok böle oldu falan,metallerinde tipi hic bi zaman hosuma gitmedi böle kaliverdim arada napsam die..tünel de ince tünel gibin bisi var diolar belkim öle daha az zarar veririz kulaga diye düsündüm bilmiyom ya bilenlerden yardim alamk lasim..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tünel ne? o_O[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dev gibi delik sanırım[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kulaana boru sokuolar böle böle[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 küpenin kulağında daha büyük delik bırakanı gibi bişeymi? kalın kalın bişeyler geçiriolar hani kulaklarına?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yep öle bisi ama iste ince borulusu da varmis sanirsam bölece daha az zararla istegime kavusma sansim war artik..eger yarin aklima yatar yaptirirsam foto koyarim artik :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 iyide işletme okuycam diyosun. demekki okulu bitirince ciddi bir işte çalışacaksın. eğer büyük ve kalıcı bir delik bırakırsa iş görüşmelerine gittiğinde büyük bir eksi olur senin için.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dogru diyosun iste büyük ve kalici olmamasi lasim ondan düsünüom ben de ama bilemiom ya :( www.negatifbodyart.com/images/pir9b.jpg bu nedir ya hastasi oldum bianda..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sırf zevk ya da insanlara kendini beğendirmek için orasını burasını kestirip deldirip bişeyler takanlara uyuzum..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Lonely, 18 Eylül 2005 03:42 tarihinde demiş ki: iyide işletme okuycam diyosun. demekki okulu bitirince ciddi bir işte çalışacaksın. eğer büyük ve kalıcı bir delik bırakırsa iş görüşmelerine gittiğinde büyük bir eksi olur senin için. katılıyorum.. böyle şeyler yaparken, iyi düşünmek lazım.. sonradan pişman olmak bi şeye yaramıyo.. (kendimden biliyorum)..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Christoph_Vassel, 18 Eylül 2005 03:51 tarihinde demiş ki: sırf zevk ya da insanlara kendini beğendirmek için orasını burasını kestirip deldirip bişeyler takanlara uyuzum.. insanlara kendini begendirmek mi?bikere bu herkesin her hareketinde illaki olur bi sekilde insan dogasi nedeniyle onun disinda benim begenmem herkesten önce gelir..ben teknik bilgi sordum kulakta hasar acar mi ne derecededir seklinde...understand??[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kusura bakma sana bilgi weremicem ama haddim olmadan akıl wericem.. bence tamamen ogrenmeden,zararını cartını curtunu bi gazla gidip yaptırma,sonra pisman olma..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tesekkürler ben de ona calisiyorum burdan bi cevap gelmesse yarin dükkana gidince bilgi alicam minimum hasar max mutluluk olsun amacim o[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 walla hocam dukkanda sana zararını soliceklerini pek sanmıyorum :) yaptıran birine yada ne biliyim bi doktora fln sorsan daha iyi gibi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kendi kararını kendin verirsin ama ben yerinde olsaydım, bi taraftan geleceğimi düşünürdüm, bir taraftan şu andaki isteğimi düşünürdüm. şu andaki isteğim yüzünden gelecekte pişman olma riskine girmezdim. "ya pişman olmazsam" diceksin ama ya olursan? fermuarlı değilki pişman olursan fermuarını çekesin..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yok ya olay o deil ztn kac mm ona bakicam abi yani esek gibi delik kalmasin minimum kac milimetrelik bu aletler..adama sorsan sölemes tabi de milimetresini sölicek tabi..40mm yapan adamlar var agac dali sokarcasina..ben minimumu nedir onu ariyorum :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kiz arkla incelemelerimis sonucu karar kildik: ideallerim dolayisiyla piirsink tünel falan beni bozar hatta babam da isveren olarakdan önce o olmas ise :) neyse kahrolsun isletme diyoruz konuyu burda noktaliyoruz ne diyim :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sonuç kısmını anlayamadım :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ilerde yapmak istediklerimi göz önüne alarak yaptirmamaya karar kildik :) babamda isveren zaten onun da görüslerince bu is olursa ac kalirim büyüdüümde :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence en doğru kararı almışsın :)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 iyi bi secim yaptın kutlarım :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 iyi olmus.. Her ne kadar senin kendi zevkin olsa da tunel genelde iyi durmuyor... Arti kulak memen oluyor esek kadar:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar