Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakima tünel düsündüm fikir alayim dedim...

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

bu tünel olayini yaptirmayi düsünüyorum yarin kadiköye ugrucam gitmiskene negatifte yaptirsam mi öle bisi dedim de simcik bu tünelin yan etkileri falan nedir isletme falan okucas sora kapak olmasin gelecekte kocaman delik kalir falan dio millet ama ayrintili bilgisi olan var mi aranizda? ince tüneller de varmis sanirsam?
bi bilgi seetsenis iyi olur ya karar veremedim de..[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

özür dilerim ozamansa bende karar veremedim kisisel mi degil mi diye..
hm neblim ya hos olur diye düsündüm bu tahta küpelerle urasmak da zor geliyo yok cubuu kirildi yok böle oldu falan,metallerinde tipi hic bi zaman hosuma gitmedi böle kaliverdim arada napsam die..tünel de ince tünel gibin bisi var diolar belkim öle daha az zarar veririz kulaga diye düsündüm bilmiyom ya bilenlerden yardim alamk lasim..[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 18 Eylül 2005 03:42 tarihinde demiş ki:
iyide işletme okuycam diyosun. demekki okulu bitirince ciddi bir işte çalışacaksın.

eğer büyük ve kalıcı bir delik bırakırsa iş görüşmelerine gittiğinde büyük bir eksi olur senin için.

katılıyorum.. böyle şeyler yaparken, iyi düşünmek lazım.. sonradan pişman olmak bi şeye yaramıyo.. (kendimden biliyorum)..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek
onca yollardan sonra
yeniden yollara düşmek...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 18 Eylül 2005 03:51 tarihinde demiş ki:
sırf zevk ya da insanlara kendini beğendirmek için orasını burasını kestirip deldirip bişeyler takanlara uyuzum..

insanlara kendini begendirmek mi?bikere bu herkesin her hareketinde illaki olur bi sekilde insan dogasi nedeniyle onun disinda benim begenmem herkesten önce gelir..ben teknik bilgi sordum kulakta hasar acar mi ne derecededir seklinde...understand??[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma sana bilgi weremicem ama haddim olmadan akıl wericem..
bence tamamen ogrenmeden,zararını cartını curtunu bi gazla gidip yaptırma,sonra pisman olma..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

walla hocam dukkanda sana zararını soliceklerini pek sanmıyorum :)
yaptıran birine yada ne biliyim bi doktora fln sorsan daha iyi gibi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

kendi kararını kendin verirsin ama ben yerinde olsaydım, bi taraftan geleceğimi düşünürdüm, bir taraftan şu andaki isteğimi düşünürdüm.
şu andaki isteğim yüzünden gelecekte pişman olma riskine girmezdim.
"ya pişman olmazsam" diceksin ama ya olursan? fermuarlı değilki pişman olursan fermuarını çekesin..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...