BlueSide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İnternetten siparişime bir hata sonucu 1 degil 3 adet WOW gelmiştir sevinmiştim ama hepsinin parası bir güzel hesabımdan çekilmişşş... Neyse lafın kısası elimde hiç açılmamış sıfır kutusunda 2 adet WOW var almak isteyenlere duyrulur ve sadece 75 mil........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla iyiymiş, mantikli bir fiyat baya kardeşin makinayi upgrade edicek parayi cikartabilirsem, senden alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hemde ORGİNAL[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben orjinal arıyorum olur mu şimdi bu ? Ps : birde bu topicler pazar alanına açılsa daha iyi Ps2: gittigidiyor.com dan daha rahat satabilirsin sanırım .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 orgy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 işin içine para sokan (alış-veriş vs) yeni üyelere oldum olası ısınamadım ... önyargılı birazda güvensiz miyim neyim :([signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Özelliklede accountları 2dk araylan alındıysa baya bir dikkat etmek gerekiyor[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueSide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaw bendekiler zati orginal sıfır kutusu accountları açılmamıs daha dogrusu kutusu açılmamışki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 iyiymiş hangi şehirdesin.. alım satım işini nasıl yapıyorsun bu konularda da bilgilendirir misin arkadaşım[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueSide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaşlar bendeki WOW lar US yalnışlık olmasın hani bazıları şu akşam üstü eve gelip ağız tadıyla oynamak isterken bağlantı sorunu yaşayan veya server a yüklenme olduğu için bir türlü girilemeyen oyuna girebilmek için serverda milletin çıkması gerektiği baglı ve laglı (BANA GÖRE TABİ) EU değil yalnışlık olmasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: BlueSide, 17 Eylül 2005 09:07 tarihinde demiş ki: ...baglı... hmm bug'lı?!... EU Wowemu'yla çalışıyor, US orijinal wow serveriyla calisiyor diyosun yani..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueSide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Dedim gitti bir serverda her yeni patch yüklemede sonsuz XP bar veren bir server a sen nedersin bence EU alana kadar yan ürün free wow oyna daha ii aynı bag var sonsuz XP bar bu arada bazı free ciler atladı artık öyle sonsuz XP bar yok artık dediler :D EU lar siz düşünün sonsuz XP bar keyfini sürün serverlara girerken diyer oyuncuların çıkması beklenen bir oyun olurmu yawww EU yu bırakın FREE oynayın FREE daha ii :D [Bu mesaj BlueSide tarafından 17 Eylül 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanever Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Wow da bug? zuhahahah oynu oynamadin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueSide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 XANEVER sen harbi oyunu bilmeden oynuyorsun bende 2 char var biri arthas lvl60 pali diyeri LLIadan da lvl46 durid var senin gibi oyunu bilmeden oynayanlarada çok sinirleniyorum BUG 1) : geçen hafta içi son patch i indirmeden kaç gün MAVİ XP bar rengi mora dönmeden lvl atladın veya sen farkına varmadın varmış olsan böyle konusmazdın muhahahahhahaah bunu yazdığım diyer ortamlarda EU oynayanlar bu mavi XP bar hemen her patch yüklemeden önce veya bazen oluyor bizlerde rahatsızız diyorlar çünkü lvl60 alın teriyle kasmış adamlar var diyer yandan adamlar kendi lvlinde kestikleri adamlardan 2 kat XP alanlar ve bunlar zorlanmadan lvl yükseliyor tabi bu olay senin gibilerin işine gelir Yane beleş XP... 2: kaçtane servera sıra beklenmeden giriliyor benim hafta sonları serverlara yığılmadan dolayı gün boyunca oyuna giremeyen arkadaşlarım var bence sen biraz iki elinin arasına kafanı koy bir düşün sonra msj at... Böylece komik duruma düşmezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar