erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaşlar yapamadıysam şimdiden özür dilerim http://img340.imageshack.us/my.php?image=ayykeserken5pn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nasıl spoiler yapıldıını ss bölümünde bulamadım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 link hatalı[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares [Bu mesaj zzz tarafından 18 Eylül 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şimdi upload ettim ettikten sonra napcaktım ben ordaki resmime tıkladım yukarıdaki linki verdim hangisini vermem gerkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [spo1=Black Bear][/spo][signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [spo1=yes][/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu oyun güzel mi kalabalık mı knight gibi mi? üyelik alıyoz mu[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hatalı olamaz arkadaşımada verdim arkadaşım baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bir insanın yumrukla ayı kesitği nerde nasıl görülmüş_?:-)asdasdsa saçmalaık hiç olmassa knightaki hayvanlar daha fantastik:D[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 şimdiden cafede 3-4 kişi oynuyor oyunu:) ben başladım herkes başladı ilerde iş yapar gibi gelio bu oyun[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: lucifertr, 18 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: şimdiden cafede 3-4 kişi oynuyor oyunu:) ben başladım herkes başladı ilerde iş yapar gibi gelio bu oyun off o zmn o oyun cafelere yayılmaya başladıysa çıkın çıkın alt +f4 uğraşmayın onun içinede ederiz biz türkler...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 18 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :D:D:D sanırım ilk cafelerden biriyiz şu anda oynatan daha problemn yok 1 hafta sonra devretcem zaten bir cafe eksilmiş olur:)[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: lucifertr, 18 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: şimdiden cafede 3-4 kişi oynuyor oyunu:) ben başladım herkes başladı ilerde iş yapar gibi gelio bu oyun off o zmn o oyun cafelere yayılmaya başladıysa çıkın çıkın alt +f4 uğraşmayın onun içinede ederiz biz türkler... +50[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yumrukla saldırmıorum tam elim geride kalmışken çektim ssi yoksa elimde çekiç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oyun nası bişi büyülermi var ? lvl atlamak kolaymı ?* açıkalyın birazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Pk va item çeşitliliği varmı ayrıyetten[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 pk yoksa veya WOW gibi pk yapsan bile eline bişey geçmiyosa dandiktir o oyun en güzel KO veya herneyse KE o böle adamı öldürünce earned 50 national point yazısı su gibi geliyo:-)insanın içi bi mayhoş oluyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 18 Eylül 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Off sende bi kassın artık beni??[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oyun aut paticik forums innn çok lagg avr bu nlagta bişey kesmem ölüyom sonra....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Zaten msn den kafaya aldılar senin yüzünden :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok güzel kafaya alırım seni muahahah o benim sdsadsasad:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 olm bu oyunda hiç bi efeck yokmu ne bu böle :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yaf offff karar verirmisin senmisin başkası mı? omg omgggggg[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 nası efect yok ya fıstık gibi efect işt bi heal vercem etrafımda bişeyler dönüo falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: pk yoksa veya WOW gibi pk yapsan bile eline bişey geçmiyosa dandiktir o oyun en güzel KO veya herneyse KE o böle adamı öldürünce earned 50 national point yazısı su gibi geliyo:-)insanın içi bi mayhoş oluyo... ahh evet süper bi duygu bende bu oyuna başLAdım beyendim LVL atLamak zor gibi görünüyo party oLayında exp. yarıdan aşşaa düşüyo ama oLsun pk felan muhabbetini daa biLmiom :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar