LeTsGo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet ben sgenonda level 55 bi healerim arkadaşlar ama orka dönmeği düşünüorum xgenonda oynayan orklar beni kasarsa sevinirim (yeni char aççam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bak şimdi orc'a yazmalısın ORC ismi asildir ilk önce bunu öğren sonra yaparlar seni orc bide çok ii player olman lazım orclardan dandik adam çıkmaz!!![signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bak ben humandım orc oldum :D aralarına aldılar nie asil playerım :P :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik [Bu mesaj TrTownUser tarafından 18 Eylül 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabilo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Cz'de çıkmayın karşıma sizi asil bi ölüm bekler yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeTsGo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lam benim xgenonda insan charım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahahah üstümde yazan arkadaşlar sazan oluyor:-)hmn atlayın...lafa orc insan çatişması çıksın..asdbsvadgsad:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 18 Eylül 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar