Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ferentusu indirenler

erayyirik

Öne çıkan mesajlar

said:
TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
YAF Beyler hadi anlatın yorumlarınızı fln verinde ona göre dalalım oyuna =P

ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
said:

ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol:

Abi offf dün gece :D seni bekledim maradonda mahsurdum ottoman prince ile msj yolladım cvp gelmemiş senden geldim valla orc oldum işte lvl 12 aware gel kasıcam dedi bi gittim satmış ben pk yapıyorum diyo xD[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 9xx
Server : Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
said:

ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol:

Abi offf dün gece :D seni bekledim maradonda mahsurdum ottoman prince ile msj yolladım cvp gelmemiş senden geldim valla orc oldum işte lvl 12 aware gel kasıcam dedi bi gittim satmış ben pk yapıyorum diyo xD

hahahah awerenin ipiyle ne kuyuya iniyon...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...