pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende geliom :) server ların durumu hakkında bilgi verebılırmısnız lag ?? bugg ??? lwl kasmak kolaymı kalabalıkmı ?? gelınce bana yardımcı olurmusnuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 LAg yokmuş dc yokmuş daa nooLsun :D[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 % 50 de acaba buda bızım ıcın yenı bır hastalıkmı olacak ınsallah bızım ark lar bu oyunu ogrenmez :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 işallah türkler girsinde knighttan beter olsun:lol:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bunu artık arkadaşlarıma sölimicem yayılmasınbu oyun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yukleme % 50 ye geldıgınde bir anda yukleme bitmıs gibi dosya aktarımını yapıp yuklemeyı kestı ??? indirenler sızdede aynısı oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bilmiorum valla ben uyuyodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 YAF Beyler hadi anlatın yorumlarınızı fln verinde ona göre dalalım oyuna =P[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Aware3, 18 Eylül 2005 12:26 tarihinde demiş ki: biraz sabret yaf ard ardada 2 den fazla post atma hemde 1 kelimelik bişi :P hahaha belki adam senin gibi 1500ü aşmak isityodur_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki: YAF Beyler hadi anlatın yorumlarınızı fln verinde ona göre dalalım oyuna =P ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki: YAF Beyler hadi anlatın yorumlarınızı fln verinde ona göre dalalım oyuna =P ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol: Abi offf dün gece :D seni bekledim maradonda mahsurdum ottoman prince ile msj yolladım cvp gelmemiş senden geldim valla orc oldum işte lvl 12 aware gel kasıcam dedi bi gittim satmış ben pk yapıyorum diyo xD[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki: said: KoRn3RoTh, 18 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: TrTownUser, 18 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki: YAF Beyler hadi anlatın yorumlarınızı fln verinde ona göre dalalım oyuna =P ya sende bi garipsin 15 tane mesaja tıyon abi ben orc oldum die tamam kascaz ama sonra gidiyon başka diyarlara bittin gözümde sen git şu dandik oyunu oyna:lol: Abi offf dün gece :D seni bekledim maradonda mahsurdum ottoman prince ile msj yolladım cvp gelmemiş senden geldim valla orc oldum işte lvl 12 aware gel kasıcam dedi bi gittim satmış ben pk yapıyorum diyo xD hahahah awerenin ipiyle ne kuyuya iniyon...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 lvl 8.5 oldum arkadaşlar bu arada o buçukta göz hesabı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 server yeri filan güzel mi ona göre yükleyim de :)[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar