microCosmo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Selamlar. Şimdi şöyle bir problemim var. Yapmaya çalıştığım şey, bir while döngüsünde, her döngüde totalimages cookiesini 1 arttırmak, ve image[] cookie array'ine dosyanın adını yazdırmak. Şöyle birşey yazdım ama totalimages'i arttırmıyor. [spo1=Kod] if (!isset($_COOKIES[totalimages])) { setcookie("totalimages", 1); setcookie("image[1]", $fRName); } else { $total = $_COOKIES[totalimages]++; setcookie("totalimages", $total); setcookie("image[" . $_COOKIES[totalimages] . "]", $fRName); }[/spo] Nasıl yapılabilir bu. Bana baya mantıklı geliyor yazdığım şey ama bir problem var. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 $_COOKIES[totalimages]++ başında eşittir kullanmışsın bu yalnız çalışan bir komut $_COOKIES[totalimages]+1 en sağlıklısı olur[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Evet orda sadece yanına yazdığın değişkene bir ekler ama başka bir değişken için +1 yazmalısın.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 cookie'den aldığın değeri bir değişkene ata, o değişkenle işlem yap.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar