Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacredforge Dwarves

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

said:
Bloodthirst, 14 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
abi walla kusura baqmayın sacmalama otesi olacak ama abi horde bi clan kurulmacakmı yaw ben orc olmak istiom da
ps walla kusura baqmayın baslık acsam daha sacma olacaktı

Bildiğim kadarıyla bir horde guildide gündemdeydi ama sonra iptal oldumu o iş bilemiyorum. Ama kurulucaksa Venture Co.da kurulsunki aynı serverda olalım :)[signature][hline]Electus Supremus
Sosyal ağlarda paylaş

Guildimiz kuruldu burda ad verenler lutfen oyuna baslasın ve preas,custo ya da jaramin nicklerine whisp atsinlar

Yeni bir kisi daha katildi:

Leopar

Karakter ismi: Willy
Irk: Gnome
Sınıf: Rogue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

valla pc kalkmsaa gelcektim ama bir turlu babam neti iptal etmiyo pcde kalkmıyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben custoyada dedim, bu akşam yola çıkıyorum ve yarın evime dönüyorum, ayarlamalar hesap açtırmaları derken benim servera girmem pazartesiyi bulacak...ama değecek yani deli rogue oynatacam (deli süper anlamında değil hakikaten deli :P )[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgünüm bilgisayar elimin altında değildi... Demin karakter açtım ama preas yoktu şimdi tekrar girip diğerlerine mesaj atacağım girmek için....

Edit: custo ve jaramin de şu an oyunda değilmiş... artık girdiklerinde atarım mesaj...

[Bu mesaj kfg tarafından 16 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel oluyor cogu kisi iyi rpci aralarında iyi laf yapıyorlar:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...