preas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Guild olarak Venture Co. serverında başlamaya karar aldık herkeze duyurulur....[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abi walla kusura baqmayın sacmalama otesi olacak ama abi horde bi clan kurulmacakmı yaw ben orc olmak istiom da ps walla kusura baqmayın baslık acsam daha sacma olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 patchi yukluorum suan hekese ii level kasmalar arkadaslar.. yeni server hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Bloodthirst, 14 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: abi walla kusura baqmayın sacmalama otesi olacak ama abi horde bi clan kurulmacakmı yaw ben orc olmak istiom da ps walla kusura baqmayın baslık acsam daha sacma olacaktı Bildiğim kadarıyla bir horde guildide gündemdeydi ama sonra iptal oldumu o iş bilemiyorum. Ama kurulucaksa Venture Co.da kurulsunki aynı serverda olalım :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 e abi geldiniz mi oyuna? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Evet bugün guild kuruldu...[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kime mesaj atiyoruz girmek icin?[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bana atabilirsin...[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Guildimiz kuruldu burda ad verenler lutfen oyuna baslasın ve preas,custo ya da jaramin nicklerine whisp atsinlar Yeni bir kisi daha katildi: Leopar Karakter ismi: Willy Irk: Gnome Sınıf: Rogue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 En son oyundan çıktığımda 27 kişi olmuştuk ama söz verenlerin çoğu gelmedi :) yabancılarda olmasa :P[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla pc kalkmsaa gelcektim ama bir turlu babam neti iptal etmiyo pcde kalkmıyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla ben custoyada dedim, bu akşam yola çıkıyorum ve yarın evime dönüyorum, ayarlamalar hesap açtırmaları derken benim servera girmem pazartesiyi bulacak...ama değecek yani deli rogue oynatacam (deli süper anlamında değil hakikaten deli :P )[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben de en yakın zamanda gelecegim. Bu aksam FRP var ama yarın aksam geliyorum. Lightstone, Dwarf, Hunter olarak.[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream Level 16 Tauren Hunter, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Guildin mevcudu 30 kişiyi aştı :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Üzgünüm bilgisayar elimin altında değildi... Demin karakter açtım ama preas yoktu şimdi tekrar girip diğerlerine mesaj atacağım girmek için.... Edit: custo ve jaramin de şu an oyunda değilmiş... artık girdiklerinde atarım mesaj... [Bu mesaj kfg tarafından 16 Eylül 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Guild mevcudu 60 oldu :) Sanırım şu an alliancetaki en büyük guild biziz...[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Guzel oluyor cogu kisi iyi rpci aralarında iyi laf yapıyorlar:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar