BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mage olsan ii olur mage de ihtiyac varmıs[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi warlock ve mage disinda gnome almayalim lütfen =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Evet tam oalrak ne açacağıma karar verdim. İsim: Rognar Sacredforge Class: Warrior(büyük ihtimal warrior), Hunter[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Acc umu satmasaydim kesinlike girmek isterdim böyle bir oluşuma.Başındakiler ilgi alaka gösterirlerse çok zevkli olabilir.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Saçma bir soru olabilir ama RP serverlarında ortak bir soyadı kullanmak gibi bir opsiyon olup olmadığını bilen varmı?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 soyadi yok[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 03 Eylül 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çok genişlerse clan özel bi ricada bulunuruz gmlerden :P olucağını hiç sanmıyorum ama deneriz hiç değilse :P[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rp serverlarında gmlerle ayarlanabilir belki olabilir bence neyse rock'n coke tayimn simdi sıkmayın beni=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gmle ne alakasi var. gene free serverla karistirmaya basladiniz. gmden rica edince bisey olmuyo burda. gmler kural koymaz, kural uygulatir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Free serverla karıştırabilicek bir bilgim yok çünkü hayatımda heralde free serverda bi tek uo oynadım.Bu kadar agresif olma bence çünkü benim yazımdaki smilelar zaten olayın inandırıcı olmadığını ama bir espri diye yazıldığını gösteriyor. Ayrıca sen kime neye göre free serverla karıştırmayın falan diyorsunki? merak etme bugüne kadar daocuda sbyide swgyide wowuda orjinal serverlarda oynadım. Neyse konuyu başka yerlere çekmeninde manası yok boş bir tartışma yüzünden şu guild topici kirlenmesin bari...[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konu sapmadan önce bende araya bir not sıkıştırıyım.Bizim bu clanımızın bir tarihi, belirli kuralları, tabardında kendini simgeleyen bir sembolü filan olcak değil mi?Eğer server bu çarşam açılırsa şu durumumuzla böm diye ortada kalırız gibi geliyor bana.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 en basını okusana abi topicin [Bu mesaj BullDoG tarafından 04 Eylül 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konunun başında guild tarihi ile ilgili pek birşey göremiyorum...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Daha serverın açılmasına 1-2 hafta olduğunu düşündüğümüz için henüz tarihçe falan hazırlanmadı fakat köken olarak thandol spanı inşa eden eski fakat biraz küçük kalmış bir dwarf clanı olarak bu serverda yer almak istiyoruz...[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Thandol Span i kimin yaptığı ile ilgili bir yazı varsa öyle yapamayız ama ben olduğunu sanmıyorum sadece wildhammerlar ile bronzebeardlerin ilişkisi kopmasın diye yapıldığını biliyorum...[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende spanle ilgili bir yazı olduğunu zannetmiyorum, yada eğer varsa,bizim o clanın soyundan gelenler olduğumuzu o clanın bizim atamız olduğunu filan söyleyebiliriz. RP serverında çareler tükenmez eheh :P[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 benim atamin soyu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gimliye dayaniyo :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Merhabalar Bende bi human priest ile aranıza katılabilirim.Priestın sebebi cok item kasamayacak olmam.Yani guildin main tankı veya cok daha onemli bi elemanı olamayabilirim.Ama bir an once 60 olurum.Zaten priest her zaman lazım olacaktır sanıyorum.Telefonum olur sizde bi instance olayı oldugu zaman sıp die online olurum.Hafta icleri 4ten 8e hafta sonları 2den 8e kadar online olabilirm.Eger kabulunuz ise karakterin ozgecmisini yazıp yollayabilirm.Cok acıklıdır aglayabilirsiniz.Simdiden saygılar.[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 karakter ozgecmisinin nasil olduguna bakip degerlendirirz Tekrar soyluyorum katılmak istiyorsaniz ırk ve classinizi (Varsa karakter adini) yazip bana p.m. olarak yollayın[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cok Guzel Oldu Burayada Yazmak İstedim Umarım Sakıncası Yoktur. . Saygılar; Oncelikle fikrinizden dolayı kutlamak isterim.Bir insan olarak ironforgeun derinliklerinde yanlız basıma ilerlemek benim icin gercekten zor olacaktı siz olmasanız.Adım kalitz ve aranızda sizinle bulunmamın sebebi seneler once atalarımın kuzeye gocu sırasında yasadıkları.Buyuk buyuk babam Herold Massacre elywn forestta ufak kulubesinde yasarken macera duskunu arkadasları kuzeyde cok degerli madenler bulundugu haberini buyuk buyuk babam herolda soylediklerinde kendisi bu kucuk ama soyu cok eskilere dayanan ailesini Stormwind Sehrine dahil etmenin zamanı geldigini dusunmus fakat onlar gibi zengin yasamanın bedelinin agır olacagını kestirememisti.Kafasında Stormwind soylularıyla aksam yemekleri planlarken malesef biraz ileri gitmisti.Ailemin neredeyse yarısından fazlası Heroldu desteklemis ve bu maden ve hazinelere sahip olma gudusuyle kuzeye yola cıkmıslardır.Hepsinin hayali bir gun donup Stormwindın yarısını satın almaktı fakat olmadı.Buyuk babam Jeffrey,Heroldun olumunden sonra aileye onderlik etmekte sıkıntı cekmis ve amcam ile fikir tersligine dusmus.Geldikleri yerin tekin olmadıgını dusunen jeffrey aileyi Elywne geri goturmek icin elinden geleni yapmıs fakat basarılı olamamıs.Amcam Hauty kazmısta kazmıs fakat buldukları tek sey ucuz komur yatakları ve ufak demir madenleri olmus.Gunlerden bir gun aile uyeleri normal aksam yemeklerinde iken ufak bir iblis surusu baslarındaki orc warlock komutasında ailemin yorugune saldırmıs.Zaten aylardır ac susuz yasayan ufak aile kacmaya fırsat bulamadan oracıkta katledilmis.Kurtulan olmamıs.Babam Oscar Massacre haric... Babam yıllarca ironforgeda yasamıs ve kendini bir cuce gibi yetistirmis.Madencilikte cucelere tas cıkaran isler yapmıs ve ironforge ahalisi onu aralarına kabul etmis.Annem ile guzel gunler yasayan babam savastan uzak sade hayatının altındaki paladin ruhunu hic bastıramamıs.Bir gun o orc warlocku oldurme hayali ile yanıp tutusmus.Yaslandıgının farkına varan babam ben dogdugumda hicte mutlu olmamıs.Cunku o paladin olarak yetistirecek bir erkek evlat umarken tatlı sirin bir kız cocugu dunyaya gelmis.Ben 3 yasındayken babam oldugunde son sozleri "Senin damarlarındaki kan tum kotulukleri oldurmeye yeter.İntikamızı al. ." olmus.Annem babamın madencilikten kazandıgı para ile beni en iyi sekilde egitmis.Ve ben bir genc kız oldugumda ogretmenlerim icimdeki kutsal yetenegin farkına varmıs.Hayatımın geri kalanını rahibe olarak dewam ettirmem gerektigi kanaatine varmıslar.İronforge rahibe akademisine basladıgımda cok dıslanmısım.Cunku sakkallı dwarf kızları beni hep kıskanmıslar guzelligimi bozmak icin binbir cesit hileye hurdaya basvurmuslar.Bense 19 yasıma bastıgımda askı tatmısım.İronforgea gelen binlerce ticaret kafilesinden birinde birgun Seth isimli bir adama asık olmusum.Rahibelik okulunda bunu ogrenen bas rahibe bunun gunah oldugunu bir rahibenin asla asık olamayacagını ve kirlenemeyecegini basıma vura vura anlatmaya calısmıs.Ancak ben icimdeki askı durduramayıp Seth ile birlikte olmusum.Okulda bunun anlasılması cok surmemis ve egitimim biter bitmez beni kapı dısarı etmisler.O gunden sonra ironforgea ugramayan alcak seth'e,ailemi katleden o orc warlocka ve beni hep dıslayan o rahibe bozuntularına olan kinim ve nefretimden dolayı ben su an Rahibeligin karanlık tarafındaki bir ShadowPriest olarak hayatımı surdurmekteyim. . . Aranıza katılmaktan onur duyarım. . . İntikamımı almak icin. . . KalitzThePriest. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi suanki listteyi yazsana[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gercekten guzel olmus Katılmak isteyenler tekrar bir p.m atarsa bana sevinirim (atmis olan ya da olmayan farketmez)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [Bu mesaj CusTodeM tarafından 05 Eylül 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 05 Eylül 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ne zman acılıo server ?? saol custodem guzel olmus demi :D bu arada bidaki paticik bulusmasına gelcem eagle_deniz ile aynı dershaneden cıktık onuruda tanıo sayılırım zaten :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 onu git bulusma event bolumune yaz abi 2 post ustte rp icin hikaye yazarken simdi ne diyon :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar