Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacredforge Dwarves

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
manyakmısın abi dwarf rog en guzeli[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
gnome ve dwarflara direk acıgız human ve ne cok az olcak ve hikayesi olmak zorunda olcak[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]

Mesaj tarihi:
Paladin ranki degistirilmistir

Paladin
1) Squire
2) Paladin
3) Crusader[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
Guildin olusumunu biraz daha hızlandırmak istiyoruz bu yuzden simdiden katılmak isteyenlerin ırk ve classı birde (varsa) char ismini bir zamet bana ozel mesaj olarak yollarlarsa sevinirim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
Kesin açılacak tarih olarakta 1.7 sonrası diyorlar ama biz yinede şimdiden duyuralımki herkes böyle bir guild oluşturulucağını bilsin diye bu topici açtık...
Mesaj tarihi:
Dwarf Hunter ismini daha koymadım.

Bu arada bir dwarven guild'ı olcaksa clan olsa daha iyi olmaz mı?Böylece herkes guilde baştan rahatça girer.Aynı clanın mensubu olarak yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
Zaten oyundaki adı guild olduğu için guild diyoruz yoksa rp olarak tabiiki bir clanız...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Mesaj tarihi:
said:
ssj4songoku, 02 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Yok yok bize gnome rogue lazım.Ben horde oynarken bir türlü target alamıyorum veletleri.Epey işe yarıyor bu target alamama özelliği :)

gnome rogue'un en büyük avantajı bence o :D. en komiği de,koskoca tauren'in küçücük eleman tarafından öldürülmesi. Bir gnome rogue taurene nasıl backstab atabilir? :)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
abi rog icin en iyi class gnome rog rp serverindaysak dwarf rog olmak sacma gnome ol sahane olur[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
eet saptırmadan lutefen artık guild ile ilgili atalim yazin buraya eger katılcakmsanaiz

class
isim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
hmm aslında katılmayı düşünebilirim.(hiç ally oynamadım)
clanın en çok ihtiyacı olan class nedir?ben pala merak etmişimdir.ama dungeondaki görevini çıkartabilmiş deilim[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
Şu an custonun bana verdiği listeye göre warlock ve mage için pek bir talep yok pallyde tek ben varım...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Mesaj tarihi:
yok abi ole canın ne isityo onu ol sonra sarmaz felan palayi mereak ediysan onu ol[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
gnome deil dwarf açcam....
pala hunter warrior tercihlerim size bildiririm(pala dungeonda ne işe yarar)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
race:dwarf
class:warrior,paladin,hunter
isim:Aksakal (hiç türkçe nick koymamıştım.bi deneyim dedim.eğer tepki gelirse değiştirebilirim.ayrıca bi yabancı olarak bakınca Cüce ismi gibi duruyor)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
gnome warlock düşünüyorum ama belki oynayamayabilirim kesin bir şey demek istemiyorum.ismi daha düşünmedim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
keske 1321432984 kisi sira olmayacagina inanabilsem de ben de oynamayi düsünsem... Gercekten süper bir fikir, umarim güzel bir giuld olur :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ben pek sıra olucağını düşünmüyorum çünkü blizz forumlarında GMlerin dediğine göre Rp-PvP serverı çok dolu olmasın ve sadece pvpciler akın etmesin diye bu serverla aynı zamanda 1-2 tane pvp serverı açıcaklarını söylüyordu...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Mesaj tarihi:
suan 15'i gectik custodemde oldugu icin liste yorum tam bilmiyorum olduk tekrar hatırlatıyorum gnome-dwarf olan kosulsuz alıncaktır ama human ve ne icin sayıalri hem az hemde dwarflarla ilgili bir egecmisleri bir hikayerli olmak zorundari[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Mage yada pala olabilirim. Hangisine daha çok ihtiyaç varsa başlamadan sölersiniz. Sıra problemi umarım yaşanmaz.[signature][hline]

Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds
  • Yeni Oluştur...