Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacredforge Dwarves

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

manyakmısın abi dwarf rog en guzeli[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

gnome ve dwarflara direk acıgız human ve ne cok az olcak ve hikayesi olmak zorunda olcak[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]

Sosyal ağlarda paylaş

Paladin ranki degistirilmistir

Paladin
1) Squire
2) Paladin
3) Crusader[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Guildin olusumunu biraz daha hızlandırmak istiyoruz bu yuzden simdiden katılmak isteyenlerin ırk ve classı birde (varsa) char ismini bir zamet bana ozel mesaj olarak yollarlarsa sevinirim...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Dwarf Hunter ismini daha koymadım.

Bu arada bir dwarven guild'ı olcaksa clan olsa daha iyi olmaz mı?Böylece herkes guilde baştan rahatça girer.Aynı clanın mensubu olarak yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 02 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Yok yok bize gnome rogue lazım.Ben horde oynarken bir türlü target alamıyorum veletleri.Epey işe yarıyor bu target alamama özelliği :)

gnome rogue'un en büyük avantajı bence o :D. en komiği de,koskoca tauren'in küçücük eleman tarafından öldürülmesi. Bir gnome rogue taurene nasıl backstab atabilir? :)[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

abi rog icin en iyi class gnome rog rp serverindaysak dwarf rog olmak sacma gnome ol sahane olur[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

eet saptırmadan lutefen artık guild ile ilgili atalim yazin buraya eger katılcakmsanaiz

class
isim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

hmm aslında katılmayı düşünebilirim.(hiç ally oynamadım)
clanın en çok ihtiyacı olan class nedir?ben pala merak etmişimdir.ama dungeondaki görevini çıkartabilmiş deilim[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ole canın ne isityo onu ol sonra sarmaz felan palayi mereak ediysan onu ol[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

race:dwarf
class:warrior,paladin,hunter
isim:Aksakal (hiç türkçe nick koymamıştım.bi deneyim dedim.eğer tepki gelirse değiştirebilirim.ayrıca bi yabancı olarak bakınca Cüce ismi gibi duruyor)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek sıra olucağını düşünmüyorum çünkü blizz forumlarında GMlerin dediğine göre Rp-PvP serverı çok dolu olmasın ve sadece pvpciler akın etmesin diye bu serverla aynı zamanda 1-2 tane pvp serverı açıcaklarını söylüyordu...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

suan 15'i gectik custodemde oldugu icin liste yorum tam bilmiyorum olduk tekrar hatırlatıyorum gnome-dwarf olan kosulsuz alıncaktır ama human ve ne icin sayıalri hem az hemde dwarflarla ilgili bir egecmisleri bir hikayerli olmak zorundari[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...