Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bios Ayarlariyla ilgili bir sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen sene ASUS A7V-266 KT adli bir anakart aldim,cokta memnun olmu$tum ilk ba$larda fakat kullani$imin 3 veya 4. ayindan sonra cok ilginc bir sorun ortaya cikti

bilgisayarin fi$ini cekince bios resetleniyordu.her$ey.Her elektrik kesintisinden sonra yada babanizin tedbir almasindan sonra tekrar tekrar biosu ayarlamak ba$ agrisi olmaya ba$lami$ti ki gidip bari yeni pil alayim dedim,aldim,kasaya takmadan once voltmetre ile denedim,doluydu
taktik sonraki gun yine elektrikler gidince bir bakayim dedim,pil bombo$tu

sonra babam bir sebepten dolayi kendisine yeni bir anakart aldi,eski anakartinin pilini aldim,ertesi gun onuda bombo$ buldum
en son ba$ka bir pil daha buldum,kasaya taktim ve biosu ayarladim,sonra fi$leri vs cektikten sonra bir bakayim bios yine gittimi diye,yine eskisi gibiydi,her$ey default..tekrar duzelttim vs..

aylardir bilgisayarimin fi$i prize takili durumda,fi$in ici siyahla$ti artik.Bunun sebebi nedir?nasil care bulabilirim?ille de garanti servisine mi gondermem gerekir?

$imdiden te$ekkurler :)[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Mesaj tarihi:
said:
Leathas, 21 July 2003 18:56 tarihinde demiş ki:

aylardir bilgisayarimin fi$i prize takili durumda,fi$in ici siyahla$ti artik.Bunun sebebi nedir?nasil care bulabilirim?ille de garanti servisine mi gondermem gerekir?

eheh Benim yakla$ik 3 yildir takili fi$ :D

Sanirim cozmek icin en iyi yol servise ba$vurmak anakartin garantisi hala devam ediyosa servise bi sor cozum bulurlar mutlaka :)[hline]What does not kill,makes stronger.
------------------------
Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
  • Yeni Oluştur...