jagd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bugün yabancı bir forumda gördüm bu linki belki bakarsınız diye yolluyorum.Gerçi japonca ve korece açıklamalar ama sınıflara bir göz atarsınız grafikler nasıl vb. diye.Bu arada bu siteden çeviri yapabilecek bir arkadaş varsa :) yada başka yerden bilgi bulup paylaşan olursa güzel olur http://www.ragnarok2.co.kr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tabancalı bir dişi karakter gördüm, tüfek falan mı olcak yoksa ? edit : olacak sanırım, "recruit" adlı classın sayfasında pompalı tüfek taşıyan bir silüet var. [Bu mesaj flyblast tarafından 18 Eylül 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu arada www.ro2info.com da bizim ro2 fansitemiz bekleriz. # Reklamlar bitti # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar