zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mesela www.benimsitem.com diye sitem var ve ben hede.benimsitem.com subdomaini ni açtım onu nasıl www.benimsitem.com/subdomainklasörü ne gidecek şekilde ayarlayacam :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Governor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [spo1=index.htm] [/spo] 1000 olan yer saniye $u saniyede oraya yönlendir gibisinden. 1000 = 1 saniye 2000 = 2 saniye ... ... böyLe gidiyor.[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - [Bu mesaj Governor tarafından 17 Eylül 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Cpanel kullanarak açabilirsin. Cpanel Home da Subdomains'e tıkla. hede. |benimsitem.com| |Add| Add'i tıklıyorsun. Ekleme işlemini takiben yine Subdomains sayfasına döndüğünde hemen aşağıda Setup Redirection bölümünü göreceksin. Daha önce eklemiş olduğun subdomainlerden birisini seçip Yönlendirmeyi yapabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 governor yanlış anlamışsın. zgrw, bu soru hostingine göre değişir, hosting sana sunduğu kontrol panelden yapacaksın. muhtemelen subdomains bölümünden.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bende öyle olcak diye umuyorudum ama sadece subdomain i açabilioysun ordan . adam index sayfadan url yi check edip yönlendirerek falan olabilir yazmış :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 e redirections vardir...? o adrese girmeye calistiklarinda redirect edersin[signature][hline]Tulahr
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya bende öyle yaptım da o zaman da şöyle oluyor subdomain.benimsitem.com/subdomainklasöü :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http: ile full link olmuyomu[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Governor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ne istediğini tam kavrayamadım ki :) özeLden msn yoLLuyorum daha iyi anLatırsın yardımcı oLayım...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo -
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eğer aa.alanadı.com sayfan direkt olark www.alanadı.com/aa/ klasörüne yönlenmiyorsa o yaptığın html/js yönlendirme hiçbir işine yaramaz. çünkü forum.alanadı.com/sayfa.php?id=325 diye bir link veremedikten sonra anlamı yok. yani bu iş kodla olacak bir iş değil. iis/apache ile alakalı, onu da kontrol panelden yaparsın. ya da ben demek istediğini yanlış anladım.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sen demek istediğimi doğru anlamışsın :) apache yok yalnız :) windows server benimkisi :) bende panel den bulamadım bi türlü :) sadece yaratılabiliyor dns den falan ayarlanabilirmi die atsam :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar