Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subdomain olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela www.benimsitem.com diye sitem var ve ben hede.benimsitem.com subdomaini ni açtım onu nasıl
www.benimsitem.com/subdomainklasörü ne gidecek şekilde ayarlayacam :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cpanel kullanarak açabilirsin.

Cpanel Home da
Subdomains'e tıkla.

hede. |benimsitem.com| |Add|
Add'i tıklıyorsun.

Ekleme işlemini takiben yine Subdomains sayfasına döndüğünde hemen aşağıda Setup Redirection bölümünü göreceksin.
Daha önce eklemiş olduğun subdomainlerden birisini seçip Yönlendirmeyi yapabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
governor yanlış anlamışsın.

zgrw, bu soru hostingine göre değişir, hosting sana sunduğu kontrol panelden yapacaksın. muhtemelen subdomains bölümünden.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
ya bende öyle olcak diye umuyorudum ama sadece subdomain i açabilioysun ordan . adam index sayfadan url yi check edip yönlendirerek falan olabilir yazmış :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
ya bende öyle yaptım da o zaman da şöyle oluyor

subdomain.benimsitem.com/subdomainklasöü

:)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
eğer aa.alanadı.com sayfan direkt olark www.alanadı.com/aa/ klasörüne yönlenmiyorsa o yaptığın html/js yönlendirme hiçbir işine yaramaz. çünkü forum.alanadı.com/sayfa.php?id=325 diye bir link veremedikten sonra anlamı yok.

yani bu iş kodla olacak bir iş değil. iis/apache ile alakalı, onu da kontrol panelden yaparsın.

ya da ben demek istediğini yanlış anladım.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
sen demek istediğimi doğru anlamışsın :) apache yok yalnız :) windows server benimkisi :) bende panel den bulamadım bi türlü :) sadece yaratılabiliyor dns den falan ayarlanabilirmi die atsam :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
  • Yeni Oluştur...