Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cnbc-e Favori Diziniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
South park'ı tek geçerim. (Yüzzüklerin Efendisiyle dalga geçtikleri böşümde niyazi oluyodum gülmekten) ve birazda desprate housewifes.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
Mesaj tarihi:
said:
Maxen, 16 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
favori diziniz demiş sen on tane yazmışsın be abi

ben dizi kısmına dikkat etmedim de, adamın yazdığı favori sayısı da benimkinden bir eksik pek fark yok yani ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
kymophobia, 16 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Millennium...

bende bayilirdim ama o biteli yillar oldu beah.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
said:
asit, 17 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
kymophobia, 16 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Millennium...

bende bayilirdim ama o biteli yillar oldu beah.

Valla ben indirdim AC3 tüm sezonları paşa paşa, izledim, izliyorum.
En baba diziydi, kim ne derse desin...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
benim en sevdiğim üç dizi zaten perşembe yayınlıyolar böyle onları(the simpsons scrubs the oc) izledikden sonra bende bi rahatlama bi huzur oluyo haa onlardan sonra bütün komedi dizilerini severim.bide las vegas var
Mesaj tarihi:
two and a half man tek geçerim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
4400'e bayılmıştım, cnbc-e'de oynarken. Yeni bölümlerini torrentten indirip izledim. Artık cnbc-e'ye bağımlı değilim. :P
İlk sezonu izlemiş olanlar bu sezonu kesinlikle kaçırmasın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
-cold case
-las vegas
-simpsons
-southpark
aslında nerdeyse btn dizilleri cok iyi ama favorilerim bunlar[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
  • Yeni Oluştur...