_woldemort_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kardeş walla çok geçmiş olsun ama oyunu bırakma daha Cz ben seni kesecem :D[signature][hline]server:diez tabiki insan :)
ccaannnn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben hack yedıgımde bende o gunun en ıı uyelıgı vardı ama yınede dogum terıgımı vermemıslerdı bende oturdum pc basına :D basladım combınasyonlara 1970 den 1999 kdar tam 5 saat surdu olmadı deye kortum oyuna gırmeye calıstım ama olmadı meyer ben sıfremı degıstırmısım ama haberım yok neyse yıne bı 2 saatlık uhras sonunda buldum ve degıstırdım sıfremı ıtemler gıttı tabı +7 full set shell shardlar faln bı kacta gb benden sana tavsıye uyelıgını al yınede ama otur pc basına basla combınasyonlara mutlaka bulursun...
mr_crafty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi naapmışın yaf verilirmi yaf artı 70 adamın parası olmayacak sen de cnm... neese geçmiş ossun :([signature][hline]çok sinirliyiz
tornardo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [li]ARKADAŞIM GEÇMIS OLSUN [/li]aylardır rebeldeye pm atıyom cvp vermıyor ama senden item istiyor valla hayret *!.(çok safsın)* server:Diez nick:_NiXoN_ clan:YOKKKK LVL:5X (52 çaktırma)
Öne çıkan mesajlar