_woldemort_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kardeş walla çok geçmiş olsun ama oyunu bırakma daha Cz ben seni kesecem :D[signature][hline]server:diez tabiki insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaannnn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben hack yedıgımde bende o gunun en ıı uyelıgı vardı ama yınede dogum terıgımı vermemıslerdı bende oturdum pc basına :D basladım combınasyonlara 1970 den 1999 kdar tam 5 saat surdu olmadı deye kortum oyuna gırmeye calıstım ama olmadı meyer ben sıfremı degıstırmısım ama haberım yok neyse yıne bı 2 saatlık uhras sonunda buldum ve degıstırdım sıfremı ıtemler gıttı tabı +7 full set shell shardlar faln bı kacta gb benden sana tavsıye uyelıgını al yınede ama otur pc basına basla combınasyonlara mutlaka bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi naapmışın yaf verilirmi yaf artı 70 adamın parası olmayacak sen de cnm... neese geçmiş ossun :([signature][hline]çok sinirliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tornardo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [li]ARKADAŞIM GEÇMIS OLSUN [/li]aylardır rebeldeye pm atıyom cvp vermıyor ama senden item istiyor valla hayret *!.(çok safsın)* server:Diez nick:_NiXoN_ clan:YOKKKK LVL:5X (52 çaktırma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar