Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen ve Şarap


LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

"O" na ithafen...

Hiç yıllanmış bir şarabı fıçısından çıkarıp içtin mi? Bilir misin nasıl bir duygudur o? Önce usulca kapağını açarsın, şarabın o kesif kokusu odaya yayılır, her tarafına siner. Sonra, aldığın kadehi yudumlarken ağzında bir mayhoşluk, boğazında bir acı kalır. Fakat şarabı içerken duyduğun haz, işte o hiçbir şeye değişilmez. Sen de böylesin şimdi. Yıllar sonra kapağı açılmış bir şarap gibi, önce doldurdun hayatımın her anını. Eskiden bir hayatım vardı,şimdi "sen"im var. Ve tekrar anlıyorum ki gerçekten bu duygu değişilmez, vazgeçilmez. Lakin, sebebini bilmediğim belki de bilmek istemediğim bir acı var, boğazımda takılan...

dipnot: duygu patlaması...

edit:sürç-i lisan ettikse, affola...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki:
Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz!


[Bu mesaj LonelyWolf tarafından 17 Eylül 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LonelyWolf, 18 Eylül 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
peki bi soru daha, yazmaya devam ediim mi? :)


zaten sen bunu "patiye koyyımda insanlar nasıl duygusalmışım görsün ehihi" şeklinde bir ruh hliyle yzmışsan hem anlamsız hem değeri yok..

duygu patlaması demişsin , duygu patlamalarının zamanını forumlardaki insanların beğenisine göre mi ayarlıyorsun?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hyr, demek istediğim şey şu; bu gibi durumlarda hislerimi duygulara dökmeye devam etmeli miyim? ayrıca sorduğum beğenip beğenmemeniz değildi. umarım şimdi anlatabilmişimdir...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki:
Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duygularını istediğin zmn ister resim ister yazı ya d ne olrak dökebiliyorsn oraya dök..insanları önemseme..iğrenç berbat gibi yorumlar gelsede devam et..çünkü onlar "senin" duyguların , ve kimsenin beğenmesi gerekmiyor..senin bile..

umrım bende anlatabilmişimdir..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...