moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya hacılar bu oyunda 10 duellodan sora para istiyor. yokmu free serwer :P[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hadi da cvp yokmu ?[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yok be kardesim.. para dunyayı ele geçiriyor :-) ben de baya eğlenmiştim yeni yeni ısınmıştım tam sonra bi baktım para demeye başlıyo.. nerede bunun uninstall u dedim :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar