Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tenimi seviyorum, zarar gelsin istemiyorum. İmzan züper ötesi :-)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi resim koyda görelim..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hosgeldin bacim.[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Fistan, 17 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: bi resim koyda görelim.. [signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 maganda[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 17 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 He $öle cnm imzalariimmm :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Resim mi? Burasi icin fazla ii.. Murtaza super cikmi$sn cnm :p[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Maganda mi? :S Daha dikkatli konu$ istersen!?[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hoşgeldin.. rekor kırılacak sanırım yakında.. :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Fistan, 17 Eylül 2005 22:31 tarihinde demiş ki: maganda Mesajını 24 dakika sonra değiştirmek nereden aklına geldi diye bi soru sorsam mı diye düşündüm de... Yeni gelen birisine "resim koyda -dikkat da bitişik yazılmış- görelim " diyen birisi bu soruya cevap?? ı-ıh... ktnxbye...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ı ıh :tup:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hedef 200[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Flash flash flash topctd patlama : ) murtaza yi özelliklede beni zor durumda birakiyosun![signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya manyakmısınız dağılın laynn dayyyyt! burası Yeni Gelenler bölümü buradaki topicler 100 küsür posta alışık değildir. alerji yapar *!dağılın başka bölümlere üleyn*[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hakkaten ha dishy sheytan daha yeni gelenler bölümünden hiç çıkmamış :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 $$iitt sus bakiim : ) artk cok gec 100u geceli coq oluo :pPp[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Cikip söölee bi bakindm ama pek ilgmi ceken bisey bulamadim : ( burasi daha güzel garip garip $eyler oluyo.. : p[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 niye bulamadınki? mesela garbage de feci geyikler döner..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Murtaza da aynisini söyldi ama ben yakalayamadm sanirm :/ bi de bi$ey söleyemiorum kawga cikio hemen : ) ama bu gece itibariyle alalalala sesleryle hücuma kalkmayi dusunuyorum >: )[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 atağa kalkmadan önce haber verde siper alalım :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sen sper aldiktan snr ne anlami war? Yürüyn aslanlarmm ileerii >dIgIdIk dIgIdIk< : ))[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 >>>4ever<<< : )))[signature][hline]Kimsecikler fark etmedi.. Planim; mutlu bir cocukluk, hareketli bir ögrencilik döneminden sonra artik bir yerlerden ba$lamakti ya$am tela$ina. Kader, kar$ima farkli bir düzergah cikarinca daliwerdim karanliga, herzaman oldugu gibi.. Hayattaki en büyük $ansimiz yarinin neler getirecegini bilmiyor olmamiz! We ben ya$adiklarimdan pi$man olmamam gerektigine cok önceleri karar werdim. >>if u can not change the world, change ur world<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.