Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhh seni vurup namusumu temizlemem lazım. evden dışarı çıkma biraz sonra gelip seni vurucam.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ahuahauaa[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 başıma iş açarsanız hiç iyi olmaz söyliim. xD[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Fatih seni ringe dawet ediyorum : ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şeytan ablacım söylediklerimiz yalandır, murtaza çok iyi bi insandır. yemek fln yapabilir, sevgilisine sadıktır, orjinal yazılım kullanır temiz insandır yani oldu mu murtaza :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen sus bakim. ümiti vurduktan sonra gelip seninde saçını başını yolucam *!tutmayın beni ieyyyykkk*[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hehe oldu oldu süper oldu. Ben bilyrm bunlari ztn ;) gidin üstne affetmeyiinn >=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eet, ben dürüst bi insanım =) Herşeyden haberi olur sevgilimin XD[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mayhemden sonra 2. oldu bu höh[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 2. olan?? hönk?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bide benden hö? o da mı arkadaşını getirmişti?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aşk olayları diyorum yeni gelenlerde mayhem yaşamıştıda cicim olayları pek hoş karşılanmamıştı ondan şettirdim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 editleyek mi mesajları şimdi :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kurallara aykırı bişey yaptığımızı düşünmüyorum... Ki bir alanyetkilisi olarak kurallardan haberdarım... Hoş karşılamayan bana PM atsın.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 linki bulursam vericem kurallarla alakası yok.. daha önce mayhem açtıda böle bişi gerçi o mayhemdi.. uyariim öle dedim devam edin siz..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yerim senin alanının yetkisini :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Fake acc mı bahsediyosn?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ne dmk istdgini kesinlikle anlamiyoruz?!.. Cicim ayi mi? Bizim hakkimzda ne biliyosun ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bahsettiğiniz mayhem değilde bu olabilirmi?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yuppii dakka bir gol bir. kavga çıkıyo... mısır patlatıp geliom hemen.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mayhemin fake acc olayı patlamıştı size fake demiyorum fakat ondan önce fasla aşk olayına girdiği için ortada millet yadırgamıştı şahsen ben şuhalde fazla "aşkm laylayl" insanları görmek istemiyorum.. (bunalm olayları) oyüsden biras ters çıktım en iyisi yatıp uyumak dikkate almayın neyse.. mayhem gibi patlamasında millet. ii gejeler hepinize. kolay gele[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ewt yaa.. Bi geldm kawaga oldu. ii ki eglncz dedik. Pff.. :s Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Benim amacım, "bakın la bakınnn, benim gız argadaşım var la" demek değil. Zaten öyle bi insan değilim... Herneyse konunun uzamasına gerek yok... sana da iyi geceler... @Lonely bi zahmet sana , bize de mısır patlatıp yollar mısın =)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dishy_shytan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bi de onlara sormak lazim ! ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi dakka ya ben buraya 2 tane post atmıştım nereye gitti???[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.