emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nbr twee :P sen ozelden cvp ver ayip olmasin =))[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Alıntıla
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yonjaya döndü gibi bi his var içimde hadi hayırlısı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Alıntıla
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oujgeldin[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Alıntıla
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: toxilleton, 13 Eylül 2005 18:34 tarihinde demiş ki: slm beyler Knight oynayan arkadaşlara duyurulur..konu hakkında bilgileri bana yazarsanız sevinirm. Ko dan KE ye gectık benım charların şifreleri invalid pass oldu.hadi 50 lvl bişey olsa acımayacam adamda milyarlık mallar vardı.ve 60+ lvl di.sizce ne olmuşdur? bana yardım edebilecek arkadaşları beklıorum. bilader git mmorpg bolumunde Knightonline da yaz bunları burada ne iş ne alaka[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.