Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şu Bölümün Kaynak kodlarını alıp txt halinde kaydedip. Buraya upload edip yollabilirmisiniz? teşekkürler şimdiden[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik [Bu mesaj TrTownUser tarafından 17 Eylül 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TrTownUser tarafından 17 Eylül 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 al bakalım http://rapidshare.de/files/5216653/create_01_1_.htm.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Teşekkürler.Beceremiyeceğim sanırım. pf[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 amacın nedir onu yapmakta ??[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende anlamadım oyun bilgileri bölümü için mi istedin[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Tamam oldu tşk.ler Hallettim[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genelde Fake için alınır kaynak kodlar :D bu empire Activation falan hikayesi vardı tıklayın falan onun gibi bişimi acaba günah almak gibi olmasında insanın aklından ilk o geçior :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: CursetH, 18 Eylül 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Genelde Fake için alınır kaynak kodlar :D bu empire Activation falan hikayesi vardı tıklayın falan onun gibi bişimi acaba günah almak gibi olmasında insanın aklından ilk o geçior :P :-P ... adam acc açamıo anlaşılan fake le alakası YOK[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :D[signature][hline]Server:BeramusClan:TeRaPiGrade:2Name:baddal31Job:Paper mage said: [Bu mesaj BADDAL tarafından 18 Eylül 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :) Mozilla falan kullanıosa state bölümü secilmiodu en son ancak internet explorer brwserini kullanınca sorun olmuor[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eet öyleydi açtım javaları fln scriptlerini temizledim xD Sonra bağlantılara k.....o.....w.....com onları ekledim teker teker :D Öyle alabildim İE yoq bende[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar