findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar mirage sword bulmama yardımcı olabilecek biri varmı ? Ben Buffer Healerim 1500 buff / 1920 Heal var Dark mare kesebilecek yada ne bilim elinde olan varsa anlaşabilceğimiz birisi lazım. KAç yadır alamadım bi mirage sword :( sırf bu yüzden oyunu bırakcam valla :( bi yardım edin :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 az aglama be olm ya 1 senedir ha lvl ha mirage sword ha su ha bu ne gorduysen alamadım yapadım dion deve tabanı bitkisi seni. AZ bişi kas bea :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lan olm level 61 olduk mirage yok ne bok yiyem ben :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 62 olcan 61 deil plssss :P bi judgement ac bi gozun acılsın :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sıkıldım lan buff ver heal bas banane lann vereyim sen kas 62 ye :D konuyu dağıtma Arkadaşlar mirage sword bulmama yardımcı olabilecek biri varmı ? Ben Buffer Healerim 1500 buff / 1920 Heal var Dark mare kesebilecek yada ne bilim elinde olan varsa anlaşabilceğimiz birisi lazım. KAç yadır alamadım bi mirage sword :( sırf bu yüzden oyunu bırakcam valla :( bi yardım edin :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Findor elimde yok ama Diez'deki Quatro clanını bilirsin. O clanda Kalidri diye bir adam var. Tek işi DM kesmek. Biz onunla çok kestik. İstersen onunla bir konuş çünkü onlar sürekli bu işle uğraşıyor belki sana yardımcı olabilirler.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 quatro ile geçmişim pek parlak değil anlamadım bi kaç sorun oldu sanırım ama cengiz le konuşucam[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Canım sıkıldı geyik olsu diye dieze girdim dün. Charı lvl 59 yaptım. Kara verdim 60 yapacam. Beraber boss keseriz. Ben bulurum bossları sorun değil sen buff ve heal bass yeter.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sen öss filan kazanamassın bu sene :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Üstad artık harpilerden bile mirage düsüyor. Sakın cok para verip almayın bence[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Üstadım sensin :) ben cagri :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 harpy'lerden düşen mirage dagger. mirage sword'un beast'lerden düştüğünü söylüyolardı ama düşürmüşlüğüm yok tabi.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: istemihan, 13 Eylül 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Üstad artık harpilerden bile mirage düsüyor. Sakın cok para verip almayın bence harpy den mirage dagger düşüyor findor mirage sword arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: findor, 13 Eylül 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Üstadım sensin :) ben cagri :) Biliyorum :=)[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: findor, 13 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki: sen öss filan kazanamassın bu sene :D Zaten ünideyim ihtiyacım yok kazanmaya :D. Ayrıca kazanırım. Geçen sene o kadar oyun oynadım ama 1 tane bile ders bırakmadım :D. İşallah bu senede sınava girip iyi bişeyler yapacam.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya yokmu yardım edicek biri :([signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Uprising clanında fast ve hero_heal diye iki arkadaş var.bence onları bul.fastte shell ler ve +8 shard +8 mirage var kodumu yamultuyo.onlarda yardım edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 edeceklermidir yani ? sen aracımısın :D çok sevindim :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar