Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedim hasta


Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

sanırım gene lastik tarzı bişeler yuttu kustu bi kaç kere,tuvalete gidiyo fakat faaliyet gosteremiyor.yatağıma yattı bende yanına sıcak su torbası koydum kalktı ustune yattı.bu bi kaç kere oldu ve hala akıllanmadı ya nası engelleyecem ben bu kedinin kapının izolasyon malzemesini,tokaları ve bilimum lastik eşyayı parçalayıp yemesini.artık tokaları ortada bırakmıyorum ve lastik toka almıyorum,oynasın die kocaman bez gibi olanlardan alıyorum ama her zamanda saklayamıyorumki dolabı açıo çıkarıyo içinden baslıyo oynamaya ben evde yokken.sonra 10 gun kendine gelemiyo bişe yemiyo iyice zayıflıyo sırtından iğneyle takviye yapmak zorunda kalıyorum bende.bi oneri var mı yemesini engellemek için[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kedinin bu olayını engellemen cok zor.benim kedimde tel ve bant yapışkanlarını çok seviyor.canım çıkıyor.yapabileceğin bişey var.kedinin uzak durmasını istediğin şeylere parfüm sık.işe yarama ihtimali çok yüksek.
bu arada ne iğnesi yapıyorsun.yanlış bişeyler yapma.ankara unv. veterıner fakultesı 4. sınıf öğrencisiyim.yardımcı olabılırım. bu gıbı durumlarda bı veterıner hekime danışmalısın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay 4 kere daha basıma geldiği için artık ne yapacağımı bilediğimden çok buyuk bi sorun çıkmazsa veterinere goturmuyorum.sırtından serum vericektim,vermedim onun yerine ağzından biberonla ge-oral diye bişe verdim ishal hastalarına verilen bi ilaç.baya iyi geldi,bugun biraz daha kendinde,uçan sinekleri falan takip ediyo gozuyle,duzelicek sanırım 2 gune.bu arada koku sıkma olayı baya iyi fikirmiş sağol.kolonya dokucem baya keskin geliyo sanırım kolonya nın kokusu yanına yaklasamıyo.neyse durumlar fena değil=) yardım ettiğiniz için sağolun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 17 Eylül 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
bu olay 4 kere daha basıma geldiği için artık ne yapacağımı bilediğimden çok buyuk bi sorun çıkmazsa veterinere goturmuyorum.sırtından serum vericektim,vermedim onun yerine ağzından biberonla ge-oral diye bişe verdim ishal hastalarına verilen bi ilaç.baya iyi geldi,bugun biraz daha kendinde,uçan sinekleri falan takip ediyo gozuyle,duzelicek sanırım 2 gune.bu arada koku sıkma olayı baya iyi fikirmiş sağol.kolonya dokucem baya keskin geliyo sanırım kolonya nın kokusu yanına yaklasamıyo.neyse durumlar fena değil=) yardım ettiğiniz için sağolun


serum verıcektım dıyorsun ama hangı serumu ve ne kadar vermen gerektiğini biliyor musun?ayrıca verdiğin ilaçlar insan ilacıysa yararından çok zararı dokunabilir.dikkat etmelisin.malesef ülkemizde bilinçli bir şekilde ilaç kullanılmıyor.
lütfen dikkat edelim.ne iş yaptığını bilmiyorum belki de sağlıkla ilgili bir işte çalışıyorsundur.bır hayvana sırtından enjeksiyon(iğne)yapmak kolay gını gorunsede bazı riskleri vardır.deri altına değilde kasa verebilirsin ilacı.buda istenmeyen sonuçlara yol açar.bir köpeği tedavi etmeye kalkışan ve hayvanın az daha ölmesine yol açan bir doktorla tanişmıştım.köpeği zor kurtardık.bunu insan ilaçlarının hayvanlar için zararlı olabileceğini anlatmak için yazıyorum.lütfen biraz daha dikkat edelim. her işin bir uzmanı var.bulunduğun şehirde veteriner fakultesi veya belediyenin veteriner hizmetleri sunan bir yeri varsa buralara götürebilirsin.daha ekonomik olur ve indirimde yapabilirler.ayrıca daha önce 4 kere basına gelmesi tekrar aynı olayın gerçekleştiği anlamına gelmeyebilir.farklı bir olayda olabilir.

[Bu mesaj scarab tarafından 17 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ankara univ veterinerlikten(orda çalısıyodu bi kaç sene once) ahmet özak vardı tanıdık onla konusuyorum her hastalanısında soruyorum şöyle yapsam nası olur boyle nası olur diye yada onun onerdiği ilaçları kullanıyorum,işi şansa bırakmam merak etmeyin ;)duzeldi bu arada iyice sonunda =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 17 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
ankara univ veterinerlikten(orda çalısıyodu bi kaç sene once) ahmet özak vardı tanıdık onla konusuyorum her hastalanısında soruyorum şöyle yapsam nası olur boyle nası olur diye yada onun onerdiği ilaçları kullanıyorum,işi şansa bırakmam merak etmeyin ;)duzeldi bu arada iyice sonunda =)


fakute 5 senelık daha almadığım dersler var ahmet özak kim bilmiyorum.asistan mı,hoca mı,veteriner teknisyeni mi?merak ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...