Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

51 yaşındaki Çinlinin internette aşık olduğu kız, öz kızı çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehue bence bu olayda kızın bir sucu yok genctir,kanı kaynıyodur...ama be adam 51 yasında çinlisin,ne ole internette atraksiyon yapmaya kalkıyosun:)acemi balık olmus resmen
bole yaparsan basına bu gelir ole sabi sübyana yavşarsan:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
yalnız ilk birbirlerini görünce ne yapmışlardır merak ediyorum.[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
yuh yane..
oha filan oldum harbiden[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
bence çok normal bişey çin yani :) olur olur..[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
bilmem biri eklemiş seni admin
loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;)
kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]

Mesaj tarihi:
yakışır abimize :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 17 Eylül 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
yahu hepsi birbirine benziyor çekik çekik...fotoğraf da fayda etmez :P

said:
DynamicK, 17 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
resim istemiştir belki ama bu çinliler birbirlerine çok benziyo penguen gibiler :)
çakmamıştır hehe

said:
Sorj, 17 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
abi hepsi birbirine benziyo ha istemiş ha istememiş ne farketcek :) sanki bulabilcekti resmi olsa :P :P

yani iyi ki,

said:
Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :)

demez olaymış..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
  • Yeni Oluştur...