Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehue bence bu olayda kızın bir sucu yok genctir,kanı kaynıyodur...ama be adam 51 yasında çinlisin,ne ole internette atraksiyon yapmaya kalkıyosun:)acemi balık olmus resmen bole yaparsan basına bu gelir ole sabi sübyana yavşarsan:D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) abi hepsi birbirine benziyo ha istemiş ha istememiş ne farketcek :) sanki bulabilcekti resmi olsa :P :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yalnız ilk birbirlerini görünce ne yapmışlardır merak ediyorum.[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 " >.< "olmuşlardır heralde :P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yuh yane.. oha filan oldum harbiden[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence çok normal bişey çin yani :) olur olur..[signature][hline][b]karakedi, 04 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bilmem biri eklemiş seni admin loglara gore ben eklemiş gorunuyorum ;) kafa bi dünya olmuş valla iş güç.[/b]
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yakışır abimize :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yazzık ya kız guzelmıymıs?[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Elektra kompleksi derdi bizim Freud.[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/
hector Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sayısalı tutturmak daha kolay olsa gerek
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mantar, 17 Eylül 2005 16:28 tarihinde demiş ki: yahu hepsi birbirine benziyor çekik çekik...fotoğraf da fayda etmez :P said: DynamicK, 17 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki: resim istemiştir belki ama bu çinliler birbirlerine çok benziyo penguen gibiler :) çakmamıştır hehe said: Sorj, 17 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki: abi hepsi birbirine benziyo ha istemiş ha istememiş ne farketcek :) sanki bulabilcekti resmi olsa :P :P yani iyi ki, said: Absolut, 17 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Buluşma öncesi karşı taraftan resim istemenin faydalarından biri. :) demez olaymış..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eheh tam dumurluk. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar