Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet izmir,istanbul & ankara'daki hangi üni.ler şehir merkezine yakın??? tercihimi ona göre yapacağım sıkıntı çekmek istemiyorum.lütfen birileri yardım etsin![signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 itü[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 itü :( (ek olarak; boğaziçi, yıldız, ışık, galatasaray yakın sabancı, koç değil) Bunlar istanbul için. Ankarada bildiğim bir hacettepe var yakın, diğerlerini bilmiyorum. [signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Eylül 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ege Üniversitesi yakın şehir merkezine.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 marmara[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 galatasaray şehirin göbeeende[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 okulun dibinde ev tutmayacaksan sehir merkezinde olmasi trafik acisindan sikinti dogurabilir. yani goztepede evde yurtda kalmayacaksan marmara goztepe kampusunu secmenin manasi olmaz.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 marmara[signature][hline]Herseye ragmen! =))
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 istanbul'da bildiklerim (+aklıma gelenler): marmara'nın çoğu kampüsü, galatasaray, itü, yıldız teknik (davutpaşa kampüsü değil ama, şimdilik merkez sayılan yıldız kampüsü), boğaziçi yakınmış sanırım,hmm fatih üniversitesi de yakın diyebiliriz, bi de neydi o yaa beşiktaşta sahilde bi özel üni vardı, bilen çıkar elbet. başka gelmiyor aklıma[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kadir Has da yakın sayılır İstanbul/Haliç beşiktaştaki özel üni Bahçeşehir[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 17 Eylül 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
wook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tuzla kampusu haric itu dawutpasa kampusu haric yıldız marmara galatasaray .... bunlar istanbul icin[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yıldızın beşiktaş kampüsü marmaranın göztepe kampusu itüde güsel[signature][hline]can't settle the area
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: turambarturin, 17 Eylül 2005 14:42 tarihinde demiş ki: galatasaray şehirin göbeeende ağzımdan aldın..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 marmara göztepe de yakın bence -anadolu yakasının göbeğine yani ;p-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o sayılmaz...istanbulun merkezi avrupa yakasıdır :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 olsun taksime otobüs var =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tuzla'dan da merkeze otobüs var o zaman davutpaşa'dan da var..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oha yalniz oha adam fatih universitesine yakin dedi? abi yakin uzaydaki okullari sormadi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar