Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 o kitapta aşk meşk olaylarına daha çok yer vermişler annamadım gitti senin bildiğin bir site varsa bana yazda bakam okuyam şu mitolojiyi :D[hline]Mixed Website
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 site bilmiyorum birde filminide izledim yazar kadın olunca aşk meşk olayı dağıtıyor bir mitolojiden çok kadının fantazisi olmuş olay bir adam yazsaydı şöyle güzel meydan savaslarıyla düelolar falan olurdu :) salvatore yazsın bide :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 zuzuzu o kadındanda o beklenir herhalde :D neyse ben bir yerde okumuştum Lancelot'un Fransız biri olduğu Gölün Lady tarafından eğitildiğini kendisine bu yüzden Lancelot Du Lac Gölün şövalyesi adı verildiğini biliyom esasında öyle . daha sonra işte bu aşk olayları felan oluyo .en sonunda lancelot Sir Gawain'in iki kardeşini öldürüyo Arthur ölüyo Kendiside Arthur'un öldüğü yere yapılan manastırda Yaşamaya başlıyo :D[hline]Mixed Website
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Sam, 03 July 2003 00:54 tarihinde demiş ki: said: TheSilver, 02 July 2003 23:44 tarihinde demiş ki: herkül gerçekte yaşamış yunanlı bir taihçi filandı öyle hatırlıyorum adam tarihle biraz oynamış bu fırsattan istifade :) yarı tanrı peh.. [Bu mesaj TheSilver tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] sen olmayasın o tarihle oynayan tarihçi? ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 hahahaahehhahah[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 nasıl yazıldığını tam hatırlamıyorum fakat bu olayını uyduran daha doğrusu yazan monmothlu jafry adın da yüzde yüz yanlış yadım :) bir papazdır camelotun yaratıcısı adamın yazdığında lancelot diye bir karakter yoktur lancelotu fransızlar sonradan kendileri eklemişler o yüzen fransız diye duymuş olabilirsin :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 buda doğrudur mit olduğu için fazla rivayet var zaten neyse sonuçta savaşları ve hikayesiyle çok güzel bence :D[hline]Mixed Website
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben çok ufakken excalibur diye fimini izleyip coşmuştum :) şimdi bu lancelot adamın bembeyaz atı ve zırhı vardı parıldıyordu falan işte bu adam harbi şovalye demiştim küçükken :) bir köprünün başına geldi ve bütün yuvarlak masa şovalyelerine meydanokudu beni yenicek kralın hizmetine girerim diyerek gözüme girdi :) sonra yauvarlak masalar :) buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı :) birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. *! kopar * zuahahhahs o nasıl bir edebiyat lo :D[hline]Mixed Website
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 benim yorumumla ranklendirilmiş edebiyat :)
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: TheSilver, 03 July 2003 13:05 tarihinde demiş ki: benim yorumumla ranklendirilmiş edebiyat :) ahanda rofl ya dilbilgisinden kaldın amauhahaha :D[hline]Mixed Website
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: TheSilver, 03 July 2003 10:23 tarihinde demiş ki: ben çok ufakken excalibur diye fimini izleyip coşmuştum :) şimdi bu lancelot adamın bembeyaz atı ve zırhı vardı parıldıyordu falan işte bu adam harbi şovalye demiştim küçükken :) bir köprünün başına geldi ve bütün yuvarlak masa şovalyelerine meydanokudu beni yenicek kralın hizmetine girerim diyerek gözüme girdi :) sonra yauvarlak masalar :) buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı :) birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. O film İlk Şövalyeolabilir mi hani Richard Gere oynadıysa[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 YOK o film 96 yapımı olmaz bence ilk şövalye TheSilver Tıfıl mıdır onu bilmem ama :D zuahahah[hline]Mixed Website
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mitoloji dediniz mi İskandinav mitolojilerinin üstüne tanımam[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yahu abuk olan mitoloji diil thread. Maksadı ne belli diil. Mitoloji. Eee.. İşte o kadar. Gelip böyle "ben amon ra yı biliyorum" "quatzelcoatl biliyorum" "aa evet harbi sanitorium da da vardı o di mi lan" gibi saçma sapan şeylerin yazılıcaa bi thread gibi görünüyo du ki öyle olmuş zaten. Valla keyf sizin bana ne...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tıfıl ?? :lol: hahaha birde benim izlediğim excalibur filmi çok eski filimdir o ilk şovalye uydur kaydırık bişeydi.
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 banada bul o filmi bende izlicem :D[hline]Mixed Website
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 :) excalibur falan yaz bulursun kazadan yanlız söylediğim gibi eski film bayağı o yüzden mütiş efekler beklemeyin :) ama camelotla ilgilenen gençler izlesin bence bende kendimi iyice yaşlandırdım :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 peki ben de devam ediyim... lan sierranın bi oyunu vardı conquest of camelot diye. Vay vay mitoloji vardı orda da.. evet... ee.. evet..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yeh yani bikaç gün tatile gittim noolmuş topik :) ben bildiklerimi anlatayım bari ilk mesajımda dediğim gibi bütün yunan tanrılarının annesi (bildiğim kadarıyla) Gaia denilen bir kadın .....kendisi sanırsam dünyanın kendisi oluyo neyse babasını bilmiyorum biliyodum unuttum sonrasında ilk tanrılar roğuyo işte Zeus tu Apollon du...hmm.....kimdi?.....Poseidon du hadesti.....aklıma geldikçe söylerim... Zeus a gökler verildi yıldırımları kontrol etm gücü Poseidon a denizler verildi hertürlü deniz olayı,trafiği :D Apollon a güneş verildi..hatta önünde göktaşı bağlı bir atarabasının olduğu söylenir Hades e yeraltı ve ölüm vaadedildi hertürlü cehennem işleri...bu arada o 3 kafalı yaratığın adı Cerberus :) bildiğim kadarıyla bunlar ana tanrılar daha sonra bunların çocukları yada onun gibi bişeyleri tanrı oldu...tanrı değilde.....bişeylerin ilahı kontrolcüleri öyle diyelim mesela Zeus çok çapkınmış :) ciddiyim birçok kadınla beraber olmulş ve bütün çocukları da yarı tanrı vari bişeyler olmuşlar Herkül,Ares,Athena,Sparta aklıma gelenler... Herkülü herkes biliyor zaten :) insan ötesi güç bahşedilmiş kişi Ares .....hmmmm. bilmiyorum bunu Athena bilgelik tanrısı herşeyi biliyo hatun :) Sparta ise savaş tanrısı hertürlü taktik bunda :) Greek in baş kentini seçmek için Sparta ile Athena çok savaşmışlardır ve enson halkın karar vermesine karar verilmiştir.....halk için en çok yararlı olan şeyi yaratan tanrıya istediği yeri başkent yapma hakkı verilicek....Athena Atina olsuyn istiyor Sparta da Sparta :) Sparta midilli yi yaratıyor diyor işte sütünden böyle gücünden derisinden böyle yararlanın diye Athena geliyor Zeytin ağacını yaratıyor yağı şöyle kendisi böyle fln diye bunun üzerine halk Athenayı seçiyor fakan uslanmayan Sparta Atina üzerine sefer yapıyor...fakat kaybediyor o günden beri Zeytin yaprağı barışı temsil eder :) hah ne diyodum? başka.......hah mesela heer tanrının bi sembolü yada kullandığı bir aleti vardır Athenanın kalkanı vardır Zeus un yıldırım kılıcı Poseidon un "Trident" denilen çatalımsı bir aleti Spartanın bi gürz ü Apollon un dediğim gibi ateş topu karavanı :) Hades in Cerberus u.......vs vs... aklıma bişeyler geldikçe yazarım :)[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 allahım yarabbim! yaw çok saçma bi topic bu yaa... çıldıracam.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 okumazsin sacma ise. nesi sacmaymis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya maksadını idrak edemiyorum topicin. soru yok bişe yok... mitoloji diye topic mi olur ya. Ne postlanıcak yani buraya? -Excalibur'u biliyorum ben. -Ben de biliyom çok güzel o. -Evet bi de mısır mitolojisinde Horus var. filan gibi manasız bişe.. Ne biliyim anlatamıyorum galiba. Peki uğramıyım ben bi daha buralara o zaman.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 baal nedir ne değildir ? bi bakiyorum yunan mitinde birinini oğlu bi bakiyorum misirda birinin kizi nedir anlamadim bende herkez kendi kafasına göre yorumlamış nedense webdeki sitelerde mitolojik olaylari
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: horacegoesskiing, 08 July 2003 02:20 tarihinde demiş ki: ya maksadını idrak edemiyorum topicin. soru yok bişe yok... mitoloji diye topic mi olur ya. Ne postlanıcak yani buraya? -Excalibur'u biliyorum ben. -Ben de biliyom çok güzel o. -Evet bi de mısır mitolojisinde Horus var. filan gibi manasız bişe.. Ne biliyim anlatamıyorum galiba. Peki uğramıyım ben bi daha buralara o zaman.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? senin aklından zorun mu var nedir bir sorunun varsa git modlarla konuş anladınmı alla alla ya ne tiplere kaldık ...[hline]Mixed Website Mail TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.
Öne çıkan mesajlar