fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bay Pipoda ya da Efendide okumuştum 1955 gibi bi savaş açmayı düşünmüşler bizimkiler. Hatta herşey hazırmış ya emir verseler hemen girilcekmiş. Bi yanlış istihbarat varmış galiba . Sonra MOSSAD istihbaratın doğrusunu vermiş vazgeçmişler. Varsa bilginiz paylaşırmısınız lütfen[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 su konusunda problem vardı sanırsam..o nedenle oldu gerginlik[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... [Bu mesaj Malruthion tarafından 17 Eylül 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sanırım 99 yılıydı.suriye sınırına askeri yığınak yapılmıştı tanklar falan trenlere yüklenip güneydoğuya götürülmüştü.sonra yine vazgeçilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 apoyu saklamalarından dolayıydı 99da olan diye biliyorum sonra ABD apoyu teslim etti savaş çıkmasın diye........[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 99 değil ya 1955[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar