Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet .. oyunu gordum ve dırek saldırdım. gıttım ewe bı heyecanla oyunu yukledım. crakı atmaya calıstım oda nesı? rom durup duruken bı tek crackı okumuyo. ama butun cdyı yuklemıstı. hadı neyse dıyorum ve aklıma nocd cracklarla crack olayını yapabılcegım gelıo.gırıyorum yahoodan arayıp bı crack sıtesınden nocd crackını buluyorum. ındırıyorum ve bı bakıyorum onla gırıyorum. hemen heyecanla new game yapıp acılıs movıesını ızlıyorum. vee oyun benım elıme gecınce makınayı yumrukluyorum. nedenı ıse hertarafı sıpsıyah gormem karakterı bıle sımsıyah goruyorum ama atak cektıgımde bucagın duwara carpısında cıkan kıvılcımları,kırmızı perdelerı ve parlayan 3 4 ısıgı goruyorum. sadece bukadar . gerısı sadece sımsıyah bır ekran sızce sorun nedendır. netten ındırdıgım nocd crackten olabılırmı?? NOT:bu arada movıelerı arastırırken bloodraynenın fılmının cıkcagını gordum. hadı hayırlısı :)
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 galıba oyunu ılk alan patı benım :D
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ekrankartının drıver ı ile ilgili bi soorunda olabilir.senin ekrankartın ve driverindan olan birini sorucaksın.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dogru olabılır bugun uploadlarını falan yapam drıverın ... ısallah olur varya hastasıyım movıelerıde ızledım ıyıce hastası oldum... movıelerden anladıgım kadarı ıle cok zewklı bır senaryosu war
Way Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 baska topic acmayayım dedim 1 soru icin oyunda ki ilk dev boss a geldim adı sleez(galba) kanatlı memeli bisi :) suyu acınca saldırmayı kesiyo blood rage actım yandaki merdivenden gecmek icin (immune knockback olayı) atlayamadım da karsı tarafa ne yapılır bu yaratıga? yardım ederseniz sevinirim..
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gamma ayarının açık olduğundan eminmisin ve monıtorunun aydınlığının düzgün olduğundan? benim başıma gelmişti.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Way Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hrr ne sacma oyun ya bi yerlerden buldum sonunda etkisiz hale getirdim kalbini parcala dedi adam kalbine ulasamiyorum lol :)
Öne çıkan mesajlar