Dagger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya son bir kez beni sev Ya bir an aklımdan çık N'olur bu kadar yakın Ama bu kadar uzak olma İnkar etme hiç bir şeyi Açıkca söyle aklındakileri Ya yaptım de ya sen yaptın Ya sevdim de ya sevmedim Sana verdiğim değeri Bir kere olsun anla Bir kere daha bakayım O gülen gözlerine Yanlış deme yaptıklarıma Bir kez olsun katıl bana Anla benim olduğunu Anla seni sevdiğimi[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aslında bir iki yeri kırptıracaktım ama vazcaydım. :P güzel olmuş dugurum.. tam senlik.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar