Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 demin izledim reklamını eleman bi kafa sallıyo yarıldım gülmekten ZUhauhauhzhua hala gülüyorum :D Filiz akın oynuyo walla izleyin süfer yaa[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet komik gercekten :P[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Espiri çok basitti ama güldüm. İlginç. :) Edit: Bu arada o kadın Filiz Akın değil de Hülya Koçyiğit değil miydi yav? [Bu mesaj Selamon tarafından 17 Eylül 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 uffffffffffffff o kadar türk filmi izliyoruz kadının adını unuttum abi hülya koçyiğit tabi :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Karşısındaki de Aslışah'mış, torunu, kızı Gülşah "The Güllüşah"ın kızı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sevmedım[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Aslı şah falan şah ne çok şah ya[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ahah bende aşırı güldüm buna ya..:D çay içen.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Fransuxa, 16 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: demin izledim reklamını eleman bi kafa sallıyo yarıldım gülmekten ZUhauhauhzhua hala gülüyorum :D Filiz akın oynuyo walla izleyin süfer yaa Filiz Akın'mı Hülya Koçyiğit mi ?
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Koçyiğit :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
octopus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o espride olmasaymış olmazmış zaten reklam :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 O espriyi bulup bütün reklam filmini onun üstüne çekmedilerse ben de adam değilim :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. So long, and thanks for all the fish.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Çay içen bögghhhh :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aa siz de çay içer misiniz?? evet. Bakın benim adım chai chen. Haahahauaa Bu ne ya...[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben zaten elemana gülüyorum espiriye diil : )[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 elemana lafım yok. Cidden adamı gülmek zorunda bırakıyo. Ama gülerken de bu ne biçim reklam demekten alıkoyamadım kendimi. Bana Zaymıns ın reklamındaki adamı hatırlattı.[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
bega Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bence sevimli olmuş, her ne kadar hülya koçyiğit çıbıklarla yiyemeyerek karizmayi çizdirse de :D begendim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cay içen benide yardı durduk yerde basit ama yaratıcı hoştu bence ... :) chai chen --> çay içen :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gözleri bitirdi :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ahahasd çay içen yarıldım izledigimde[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Öne çıkan mesajlar