Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chai Chen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin izledim reklamını eleman bi kafa sallıyo yarıldım gülmekten ZUhauhauhzhua hala gülüyorum :D Filiz akın oynuyo walla izleyin süfer yaa[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Espiri çok basitti ama güldüm. İlginç. :)

Edit: Bu arada o kadın Filiz Akın değil de Hülya Koçyiğit değil miydi yav?

[Bu mesaj Selamon tarafından 17 Eylül 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uffffffffffffff o kadar türk filmi izliyoruz kadının adını unuttum abi hülya koçyiğit tabi :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Mesaj tarihi:
Karşısındaki de Aslışah'mış, torunu, kızı Gülşah "The Güllüşah"ın kızı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
sevmedım[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
ahah bende aşırı güldüm buna ya..:D
çay içen.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 16 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
demin izledim reklamını eleman bi kafa sallıyo yarıldım gülmekten ZUhauhauhzhua hala gülüyorum :D Filiz akın oynuyo walla izleyin süfer yaa
Filiz Akın'mı Hülya Koçyiğit mi ?
Mesaj tarihi:
O espriyi bulup bütün reklam filmini onun üstüne çekmedilerse ben de adam değilim :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.

So long, and thanks for all the fish.
Mesaj tarihi:
aa siz de çay içer misiniz??
evet. Bakın benim adım chai chen.
Haahahauaa
Bu ne ya...[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
ben zaten elemana gülüyorum espiriye diil : )[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Mesaj tarihi:
elemana lafım yok.
Cidden adamı gülmek zorunda bırakıyo.
Ama gülerken de bu ne biçim reklam demekten alıkoyamadım kendimi. Bana Zaymıns ın reklamındaki adamı hatırlattı.[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
bence sevimli olmuş, her ne kadar hülya koçyiğit çıbıklarla yiyemeyerek karizmayi çizdirse de :D begendim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
cay içen benide yardı durduk yerde basit ama yaratıcı hoştu bence ...
:) chai chen --> çay içen :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
  • Yeni Oluştur...