Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Selam..Guild Wars'a Bu sabah başladım öncelikle Gw ı istanbulda alınabilecek yerleri belirten arkadaşa çok tşk ederim birazda o beni başlattı diyebilirim :) Karakterim şuan lvl 8 R/E. Birkaç Sorum Olacak...Oyunda ulaşılabilecek maximum level nedir? Bide boyalar(Dye) ne işe yarıyor sadece renk mi deiştiriyor yoksa ek bir özellik getiriyor mu? Teşekkürler... Alfheim Almorian
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ha Unutmadan Ekleyeyim :) Birde ben charı roleplay açtım yani tüm questler bitince oyun bitmiş gibimi olcak pvp yapamicakmıyım yani pvp için illa pvp char mı açmak lazım?
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ulaşabileceğin son level 20. Boyalar sadece boyamaya yarıyor. Rp karakterinin amacı mission + quest yaparak oyunda ilerlemek. Bu karakterle aynı şekilde pvp de yapabilirsin. Rp karakteriyle yeni gördüğün şeyler unlock olur. Bunun anlamı pvp char açtığında sadece o unlock olan şeyleri kullanabilmendir. Bu yüzden rp char gereklidir. Pvp char olmasa da olur.
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Teşekkür Ediyorum ve oyuna girdiğim zmn(yarın) whisperdan belirttiiniz kişilere ulaşırsam Paticik Power a Girmemi Kabul ederseniz Sevinirim.. Saygılar... Alfheim Almorian...
zamo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Aramıza hoşgeldin.Yardıma ihtiyacın olursa çekinme.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Teşekkürler..Hmm Ne Denir Paticik Powerla Daha ileriye :) Bu arada Gw deki Player kalitesi gerçekten iyi ben paralı mmorpg lere karşıydım ama player base seviyeli ve iyi olduğunu görünce görüşüm deişti diyebilirim :)
Öne çıkan mesajlar