Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam..Guild Wars'a Bu sabah başladım öncelikle Gw ı istanbulda alınabilecek yerleri belirten arkadaşa çok tşk ederim birazda o beni başlattı diyebilirim :) Karakterim şuan lvl 8 R/E.
Birkaç Sorum Olacak...Oyunda ulaşılabilecek maximum level nedir? Bide boyalar(Dye) ne işe yarıyor sadece renk mi deiştiriyor yoksa ek bir özellik getiriyor mu? Teşekkürler...

Alfheim Almorian
Mesaj tarihi:
Ha Unutmadan Ekleyeyim :) Birde ben charı roleplay açtım yani tüm questler bitince oyun bitmiş gibimi olcak pvp yapamicakmıyım yani pvp için illa pvp char mı açmak lazım?
Mesaj tarihi:
Ulaşabileceğin son level 20.
Boyalar sadece boyamaya yarıyor.
Rp karakterinin amacı mission + quest yaparak oyunda ilerlemek. Bu karakterle aynı şekilde pvp de yapabilirsin. Rp karakteriyle yeni gördüğün şeyler unlock olur. Bunun anlamı pvp char açtığında sadece o unlock olan şeyleri kullanabilmendir. Bu yüzden rp char gereklidir. Pvp char olmasa da olur.
Mesaj tarihi:
Teşekkür Ediyorum ve oyuna girdiğim zmn(yarın) whisperdan belirttiiniz kişilere ulaşırsam Paticik Power a Girmemi Kabul ederseniz Sevinirim.. Saygılar...

Alfheim Almorian...
Mesaj tarihi:
Teşekkürler..Hmm Ne Denir Paticik Powerla Daha ileriye :) Bu arada Gw deki Player kalitesi gerçekten iyi ben paralı mmorpg lere karşıydım ama player base seviyeli ve iyi olduğunu görünce görüşüm deişti diyebilirim :)
  • Yeni Oluştur...