Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinden büyük kızla çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
walla ben 2 yaş küçükle çıkıyom benimki ne kadar sıbyancılık olursa seninkide o kadar hayvanlık olur:D

Ne Dersiniz?Hoş Olmaz mı?

3 Yaş küçükle çıkıyorum fakat çevremdeki kimseye sübyancılık gelmedi ..
Mesaj tarihi:
bizim burda öyle bazı şeyler ya insanların kafa kalınlığıyla ilgili(kalınlık ortalamasını sen hesapet):D

bencede değil ama napalım millet 10 yaş küçükle evleniyo biz 2 yaş küçükle arkadaşlık yapamıoz keşke yapabilsek rahatça

Mesaj tarihi:
said:
SeaGle, 17 Eylül 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
bizim burda öyle bazı şeyler ya insanların kafa kalınlığıyla ilgili(kalınlık ortalamasını sen hesapet):D

bencede değil ama napalım millet 10 yaş küçükle evleniyo biz 2 yaş küçükle arkadaşlık yapamıoz keşke yapabilsek rahatça

Walla yazık .. Ciddi olmaması gerek bu şekilde bi zihniyetin
Mesaj tarihi:
Gerçekten öyle bizim arkadaşların çoğu aynı tepkiyi werdi ama salakların çoğu gerçek sıbyancı(4-5 yaş altıyla çıkan var) göze batan biziz olsun be ne demiş Haluk Levent

En güzel aşk zor olandır.......
Mesaj tarihi:
SeaGle

4-5 yaş altıyla çıkanları sübyancılıkla suçlarken, bu kişilerin yaş grubunu da verseydin de, beni ve benim gibileri zan altında bırakmasaydın;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29
Mesaj tarihi:
aşkta yaş onemli değildir :D
desem ya[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Hotdog, 16 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d

bence yaklaşımın baştan yanlış ;)
bi kızdan gerçekten hoşlanırsan yaşını takma zaten.[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/
  • Yeni Oluştur...