HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne dalgası abi. aksine kebap yani. kafiyenin kralını yapıyoruz burda.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oh be saolun arkadaşlar güvenim yavaş yavaş yerine geliyo[signature][hline]Grandmaster Sosisçi [Bu mesaj Hotdog tarafından 16 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: ne dalgası abi. aksine kebap yani. kafiyenin kralını yapıyoruz burda. Bende kafiye yaptım olm gel kitap yazalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kendinden büyük kızla çıkmak dalga geçilmenin aksine okulda "Sizin yaşıtlarınız beni kesmiyo artık" izlenimide verebilir.Tabi "Olmazsa bizm Felsefe hocasıylada çık artık" da diyebilirler..[signature][hline][b]We are too good to feel bad..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dahda felsefe hocası :D hadi arkadaşlar pazartesine kadar verin gazı söle kopam bi :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Sly-One, 16 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki: kız senle çıkmaz yani senden büyükse anladın mı her kız aynı değil olay karizma meselesi bak mesela bana butun kızlar hasta buyuk kucuk :D cocuksu tipim gelecege umut waadediyor snrm :D (kendime lanet ediyorum ama arada bole kendini begenmislik yapmak hosuma gidiyor..)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Her$ey ağızda bitmiyo işte.. Okulda tanılan biri olacaksın bikere , olgun olacaksın falan.. En önemlisi kıza sevgini hissettireceksin aksi halde olmaz bu i$. "dalga geçerler" dü$üncen de yanlış , eğer okulda iyi bi durumun varsa ve tipsiz de değilsen dalga değil gıptayla bakarlar zaten.. Aynı durum geçen sene benim ba$ıma geldi :) Hazırlıktım , dönem çok berbat , 89'lu kızlar da bi içim su , ilk 3 ay bakındım ortama tanı$tım üst dönemden tiplerle , sonra bi kıza çıkmaya ba$ladım bi ya$ büyük .. Çıkı$ o çıkı$ 9 aydır devam :) harbi çok güzel oluyo özellikle ya$ıtlarından üst seviyedeysen -ki öylesindir- güzel geçer günlerin valla :=))[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 omg stfu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence yaşa gore değişir.. lise caglarında tam olarak gelismedin ve yuzun hafif cocuksu oldugu icin istemeyebilirler.. en azından lise sonlar vs.. ama genede olmucak bişi değil.....[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 başkasının sözlerine laflarına kanıp üzülmeyecekseniz çıkın bnce yaş bnce hiçte sorun diill!!! önemli olan aşk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ilk 3ay mı yuhannes :D walla ilk 2hafta die düşünüyodm ama[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Hotdog, 16 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d http://forum.paticik.com/view.php?id=141533 burada denmiş ki "liseye yeni başlıyorum!" ve ilk hafta içinde okuldaki kızların hangisinin adam gibi olduğu hangisinin olmadığı anlaşılmış ilginç tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 16 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Hotdog, 16 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki: ilk 3ay mı yuhannes :D walla ilk 2hafta die düşünüyodm ama olmaz i$te...[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: helena, 16 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: said: Hotdog, 16 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d http://forum.paticik.com/view.php?id=141533 burada denmiş ki "liseye yeni başlıyorum!" ve ilk hafta içinde okuldaki kızların hangisinin adam gibi olduğu hangisinin olmadığı anlaşılmış ilginç tabi Fena kstırdn ayyyyy rezil olma durumları söz konusu[signature][hline]Banada plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla sen yeni geldiysen işin zor da kız yeni geldiyse o kasdar zor diil.. mesela benim diildir umarım.. =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmaz[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olur neden olmasin, kizi bul bi kendin bak oluyo mu olmuyo mu, parasi neyse verelim durumu yok bunda.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İmkansız bi olay. Hatta artık yaşıtın bile çıkmaz oldu seninle. 16 yaşındaki kızlar 20 yaşındaki heriflerle falan Ben 17 yaşındayım,şuan okulda 1 tane yaşıt çift görmüyorum [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yıok yani hayvanlık olmaz ona şey ettim ben :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu arad evet yaşını söylersen ve 20+ olursan +karizma puan geliyor anlamadım ben bnu ehe :) 20 ye gelince idrak ediyor insan.. hoop az kaldı zatn 22 olcam :P[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alem subyanci olmus ya.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 üff ama sen 90 lıalrı biliyormusun? ben görünce şok oluyorum (bak işte bu hayvanlık mesela) gübresini bol vermişler kekerelerin.. sanki isnan değil elf anasını satiim.. bu ne ya.. neyse ben memnuum halimden..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bence olmaz.. Yani (affınıza sığınarak yazıyorum bunu) özellikle ucuz kaşar karılarla takılmayı düşünüyorsan unut gitsin bu fikri.. İlişkide hep ezik taraf olarak kalırsın.. O tip kızlar genellikle "ayy ben kendimden 5 yaş büyük bi cocukla çıkıorm arabası fln da var yaa" modunda dolaşırlar.. Uzak dur yani daşşak oğlanı yaparlar sonra seni.. Haa tabii çok hoşlandığın ve kafaca uyuştuğunuz bir kızsa neden olmasın?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hele bi merdivenden çıkta önce..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmaz öle kızla işim :D said: Slat, 16 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Bence olmaz.. Yani (affınıza sığınarak yazıyorum bunu) özellikle ucuz kaşar karılarla takılmayı düşünüyorsan unut gitsin bu fikri.. İlişkide hep ezik taraf olarak kalırsın.. O tip kızlar genellikle "ayy ben kendimden 5 yaş büyük bi cocukla çıkıorm arabası fln da var yaa" modunda dolaşırlar.. Uzak dur yani daşşak oğlanı yaparlar sonra seni.. Haa tabii çok hoşlandığın ve kafaca uyuştuğunuz bir kızsa neden olmasın? [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar