Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinden büyük kızla çıkmak

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 16 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
kız senle çıkmaz yani senden büyükse anladın mı

her kız aynı değil olay karizma meselesi bak mesela bana butun kızlar hasta buyuk kucuk :D
cocuksu tipim gelecege umut waadediyor snrm :D
(kendime lanet ediyorum ama arada bole kendini begenmislik yapmak hosuma gidiyor..)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Her$ey ağızda bitmiyo işte.. Okulda tanılan biri olacaksın bikere , olgun olacaksın falan.. En önemlisi kıza sevgini hissettireceksin aksi halde olmaz bu i$.

"dalga geçerler" dü$üncen de yanlış , eğer okulda iyi bi durumun varsa ve tipsiz de değilsen dalga değil gıptayla bakarlar zaten..

Aynı durum geçen sene benim ba$ıma geldi :) Hazırlıktım , dönem çok berbat , 89'lu kızlar da bi içim su , ilk 3 ay bakındım ortama tanı$tım üst dönemden tiplerle , sonra bi kıza çıkmaya ba$ladım bi ya$ büyük .. Çıkı$ o çıkı$ 9 aydır devam :) harbi çok güzel oluyo özellikle ya$ıtlarından üst seviyedeysen -ki öylesindir- güzel geçer günlerin valla :=))[signature][hline]under construction..
Sosyal ağlarda paylaş

bence yaşa gore değişir.. lise caglarında tam olarak gelismedin ve yuzun hafif cocuksu oldugu icin istemeyebilirler.. en azından lise sonlar vs..
ama genede olmucak bişi değil.....[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hotdog, 16 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d

http://forum.paticik.com/view.php?id=141533

burada denmiş ki "liseye yeni başlıyorum!"

ve ilk hafta içinde okuldaki kızların hangisinin adam gibi olduğu hangisinin olmadığı anlaşılmış

ilginç tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 16 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 16 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
said:
Hotdog, 16 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ya lisede yaşıtım adam gibi kız bitane yok okuldaki adam gibi kızlarda benden 1-2 yaş büyük ne yapcam hayvanlık olmaz mı bu biraz :d

http://forum.paticik.com/view.php?id=141533

burada denmiş ki "liseye yeni başlıyorum!"

ve ilk hafta içinde okuldaki kızların hangisinin adam gibi olduğu hangisinin olmadığı anlaşılmış

ilginç tabi

Fena kstırdn ayyyyy rezil olma durumları söz konusu[signature][hline]Banada plz
Sosyal ağlarda paylaş

İmkansız bi olay.
Hatta artık yaşıtın bile çıkmaz oldu seninle.
16 yaşındaki kızlar 20 yaşındaki heriflerle falan
Ben 17 yaşındayım,şuan okulda 1 tane yaşıt çift görmüyorum
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 16 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arad evet yaşını söylersen ve 20+ olursan +karizma puan geliyor anlamadım ben bnu ehe :) 20 ye gelince idrak ediyor insan.. hoop az kaldı zatn 22 olcam :P[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

üff ama sen 90 lıalrı biliyormusun? ben görünce şok oluyorum (bak işte bu hayvanlık mesela)

gübresini bol vermişler kekerelerin.. sanki isnan değil elf anasını satiim.. bu ne ya.. neyse ben memnuum halimden..[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olmaz.. Yani (affınıza sığınarak yazıyorum bunu) özellikle ucuz kaşar karılarla takılmayı düşünüyorsan unut gitsin bu fikri.. İlişkide hep ezik taraf olarak kalırsın.. O tip kızlar genellikle "ayy ben kendimden 5 yaş büyük bi cocukla çıkıorm arabası fln da var yaa" modunda dolaşırlar.. Uzak dur yani daşşak oğlanı yaparlar sonra seni..

Haa tabii çok hoşlandığın ve kafaca uyuştuğunuz bir kızsa neden olmasın?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz öle kızla işim :D

said:
Slat, 16 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Bence olmaz.. Yani (affınıza sığınarak yazıyorum bunu) özellikle ucuz kaşar karılarla takılmayı düşünüyorsan unut gitsin bu fikri.. İlişkide hep ezik taraf olarak kalırsın.. O tip kızlar genellikle "ayy ben kendimden 5 yaş büyük bi cocukla çıkıorm arabası fln da var yaa" modunda dolaşırlar.. Uzak dur yani daşşak oğlanı yaparlar sonra seni..

Haa tabii çok hoşlandığın ve kafaca uyuştuğunuz bir kızsa neden olmasın?
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...