Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop merakı

fede

Öne çıkan mesajlar

abi niye dalga geciyonuz anlamadım ki ya forum bu tip şeyler için değil mi buraya donanım yazılım açmışınız. Buraya msj atıyoz ne güzel gülüyonuz ona da bişey demiyoz cevapta yazmıyonu hadi ben neyse, sonra diyonuz ki millet sadece futbola msj atıyo diyonuz hem de bole yapıyonuz

Ayıp ya bu yaptığınız

Söle hadi ISDN ne[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 17 Eylül 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Kimse seninle dalga geçmiyor :)
Fistan' ın yazdığına güldük :)

ewet aynen ole :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ISDN
Integrated Services Digital Network (Tümleşik Hizmetler Sayısal Şebekesi) sözcüklerinin başharflerinden oluşan ISDN; ses, görüntü, veri gibi her türlü bilginin sayısal bir ortamda birleştirilip aynı hat üzerinden iletilmesinin sağlandığı bir haberleşme ağıdır. İletim kalitesi normal telefon hattından daha yüksektir. ISDN hata oranı düşük, güvenli ve sınırsız bir haberleşme sağlar.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de fistanın yazdığına dedim zaten boşver ne demek ki tmm yazmak istemeyebilir o zaman "boşver önemli değil ; zaten solesem de anlamazsın der gibi "

Sözlerimde kayma , kızma felan yok eleştiri var

Eleştiri kaldırabiliyosunuz dimi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 17 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ISDN
Integrated Services Digital Network (Tümleşik Hizmetler Sayısal Şebekesi) sözcüklerinin başharflerinden oluşan ISDN; ses, görüntü, veri gibi her türlü bilginin sayısal bir ortamda birleştirilip aynı hat üzerinden iletilmesinin sağlandığı bir haberleşme ağıdır. İletim kalitesi normal telefon hattından daha yüksektir. ISDN hata oranı düşük, güvenli ve sınırsız bir haberleşme sağlar.

Teşekkürler ama istemiyosan yazmayabilirdin

SAĞOL[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 17 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
fede garip birisin 5 dakika önce yazdığın yazıyı hatırlamıyorsun :)

di mi iki yazı arasında fark var biraz hatadan dönmek lazım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...