AKI Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bazen server açık oldugu halde server kapalı diyor. bu sorunda 1.299 sürümündeki server.ini dosyasından kaynaklanıyor. adamlar sadece 1 sunucu IP koymuş. o da bazen girmiyor. ------------------------------------------------------------ [Server] Count=1 IP0=login.knightonlineworld.com [Version] Files=1299 [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp ------------------------------------------------------------ işte 1.299 daki kodlar bu. ------------------------------------------------------------ [Server] Count=4 IP0=69.26.175.204 IP1=69.26.175.200 IP2=login.knightonlineworld.com IP3=69.26.175.228 [Version] Files=1??? [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp ------------------------------------------------------------ bu şekilde düzenlerseniz girersiniz. veya bu linkten eski server.ini dosyasını indirin. http://www.knightonlineworld.com/download/server.ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://www.knightonlineworld.com/download/server.ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bunu indirip luncherdan çalıştırdıınızda 1.277 yi download ediyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 BAŞTAN HERŞEYİ DOWNLOAD EDİYORRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :) ben bişi yapmadım sadece linki düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 [Version] Files=1??? Soru işaretli olan yere kendi patch numaranı yaz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 offfff herşey alt üst oldu ya Beyler sakın 1.278 patchli server.ini yi download etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ke yi direk komple indirebileceim bi site söylermisiniz acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 knightnin resmi sitesinde vardıda kaldırmışlar galiba[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 1.277 .1278 1.282 1.298 1.299 1.300 yeniden yüklüyor. Ahhh beyler ahhh !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Neyse düzeltmem çok sorun olmadı çünkü 1.298 i launcher dan deilde siteden çekmiştim yoksa hayatım kararırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: KnuCkLeS, 16 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: [Version] Files=1??? Soru işaretli olan yere kendi patch numaranı yaz :) ya KnuCkLeS arkadaşımız açıklamış işte. indirdiginiz server.ini dosyasını açın. orda version yazar onu şuan kullandıgınız version numarasını yazın upgrade yapmaz. yukarda size örnek verdigim gibi yapın. 3. IP numarasını 1. ile yer degiştirin. 1. sunucuda sorun çok oluyor çünkü 1299 versionunda tek sunucu vermişler ve herkez aynı sunucuya yüklendigi için login sorunu oluşuyor. ben hala neden 4 sunucudan 1 sunucuya düşürdüklerini anlamış degilimKi zaten öbür sunucularda faaliyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 lem zararlı arkdaş bide balon çar açmış içimizde hain var ama kendini saklıyo desene...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ne diyonuz siz ya ? ne kadar aptal var burda... birdaha bu foruma girmem. hiçbirşeyden anlamayanlar. bilip bilmeden konuşuyor. gözümmmm onlar sunucu IP. Oyunun kendi sitesinden indiriyorsun... ben buraya oyunun kendi sitesinde sağ tarafta SS lerin oldugu yerin altında server.ini dosyası olan yerin linkini verdimKi giremeyenler girsin oynasın. afedersin ama öküzmüsün sen ? veya körmüsün ? veya salakmısın ??? okuman yazman yokmu ?? siteden indirdigin server ini dosyasını açıp orda olan birinci sunucuyu üçüncü ile yer degiştireceksin... heralde son iki mesajı yazan (bebeciklerin)çocukların bunu anlayacak kadar beyinleri gelişmemiş.... byE[signature][hline]Nick : The_sTRom LvL : 68 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : Eternity Servr : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 QabaQ senmisin xDS[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 AKI nickli arkadas bizlere faydalı bir bilgi verdiği halde server ini dosyasındaki noyu 1300 yapacak kadar aklını calıstırmayanların ona bu ithamlarını kınıyorum.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yanlız burda AKI nin de bir hatası var yada belki benim bir yanlış anlamam. AKI, yazdığı resmi download sitesinde sanki 1.300 patchli bir server.ini nı indirebilirmişiz gibi bir hava vermiş. Yani ben o yazdığı server ini dosyasını direk indirip eskisiyle değiştirip oyunu launcher dan açmak için tuşa bastım bir su içtim geldiğimde 1.277 yi yüklemiş 1.278 i de şaşkın bakışlarım altında 2sn de geçince noluya lan demeye kalmadan tüm olay alt üst oldu. İtham laflarını ve AKINI aptal salak laflarını kesinlikle üstüme almıyorm ve bu laflar konusundada bir yorum yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar