Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Açıkken, Kapalı mesajı alıyorsanız. Çözüm.

AKI

Öne çıkan mesajlar

bazen server açık oldugu halde server kapalı diyor. bu sorunda 1.299 sürümündeki server.ini dosyasından kaynaklanıyor.
adamlar sadece 1 sunucu IP koymuş. o da bazen girmiyor.
------------------------------------------------------------
[Server]
Count=1
IP0=login.knightonlineworld.com

[Version]
Files=1299

[Join]
Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp
işte 1.299 daki kodlar bu.

[Server]
Count=4
IP0=69.26.175.204
IP1=69.26.175.200
IP2=login.knightonlineworld.com
IP3=69.26.175.228

[Version]
Files=1???

[Join]
Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp
bu şekilde düzenlerseniz girersiniz. veya bu linkten eski server.ini dosyasını indirin.
http://www.knightonlineworld.com/download/server.ini
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KnuCkLeS, 16 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
[Version]
Files=1???

Soru işaretli olan yere kendi patch numaranı yaz :)

ya KnuCkLeS arkadaşımız açıklamış işte.
indirdiginiz server.ini dosyasını açın. orda version yazar onu şuan kullandıgınız version numarasını yazın upgrade yapmaz.

yukarda size örnek verdigim gibi yapın. 3. IP numarasını 1. ile yer degiştirin. 1. sunucuda sorun çok oluyor çünkü 1299 versionunda tek sunucu vermişler ve herkez aynı sunucuya yüklendigi için login sorunu oluşuyor. ben hala neden 4 sunucudan 1 sunucuya düşürdüklerini anlamış degilimKi zaten öbür sunucularda faaliyette.
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyonuz siz ya ? ne kadar aptal var burda... birdaha bu foruma girmem. hiçbirşeyden anlamayanlar. bilip bilmeden konuşuyor. gözümmmm onlar sunucu IP. Oyunun kendi sitesinden indiriyorsun... ben buraya oyunun kendi sitesinde sağ tarafta SS lerin oldugu yerin altında server.ini dosyası olan yerin linkini verdimKi giremeyenler girsin oynasın. afedersin ama öküzmüsün sen ? veya körmüsün ? veya salakmısın ???
okuman yazman yokmu ?? siteden indirdigin server ini dosyasını açıp orda olan birinci sunucuyu üçüncü ile yer degiştireceksin... heralde son iki mesajı yazan (bebeciklerin)çocukların bunu anlayacak kadar beyinleri gelişmemiş.... byE[signature][hline]Nick : The_sTRom
LvL : 68
Nation : El-Morad Arch Mage
Clan : Eternity
Servr : Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız burda AKI nin de bir hatası var yada belki benim bir yanlış anlamam. AKI, yazdığı resmi download sitesinde sanki 1.300 patchli bir server.ini nı indirebilirmişiz gibi bir hava vermiş.
Yani ben o yazdığı server ini dosyasını direk indirip eskisiyle değiştirip oyunu launcher dan açmak için tuşa bastım bir su içtim geldiğimde 1.277 yi yüklemiş 1.278 i de şaşkın bakışlarım altında 2sn de geçince noluya lan demeye kalmadan tüm olay alt üst oldu.
İtham laflarını ve AKINI aptal salak laflarını kesinlikle üstüme almıyorm ve bu laflar konusundada bir yorum yapmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...