malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 siz siz olun yeni yeni tanıuştığınız birine tel numarası veripte muhabbetin içine etmeyin..yani bırakın geliosa karşıdan gelsin teklif..önemli bi tespittir bugün yaptığım[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Biraz konuyu açsan'da yorum yapsak ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok açmiimde muhabbet ediosun şimdi baya.. de böle saçma sapan bi şeler muhabbetin var.. sonra bi bakıosun ii hoş kız gibi..sonra muhabbet ederken yannışlıkla tel numaranı verip akşama ararsın falan diosun.. aramam ki:) dio ve dumur oluosun.. yani bu yüzden söledim,bi kez daha yapmıştım böle bi hata.. önemli bi tespit oldunu düşnüorum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen dıosun hea ararsın fılan dıe hehehe zaten nıe verıorsunkı ben uo dan arklarıma verırım hıc kıza vermedım 2 kıza verdım onlar ıstemıslerdı real dede gorusuoruz artık[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ne bilim yaw bosluma geldi.. hep aynı mantıksızlıkları yapıorm üfff:([signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Helal olsun Malik abi sana. Mangal gibi yürek var sende. Daha yeni tanıştığın bir kıza telefon numaranı vermek her babayiğidin harcı değildir.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :Ddalga geçmede anlamaya çalış çekirge..olay işte tam bu yüreklilikte kopuo.o etkiler adamı belki:-Ptaktik bunlar taktik de yannıs kişiye oldu:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 öle gözükür sen vermıyecektın herseyı kendı halıne bırakıcaksın neyse .... g... davası olmas :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Onunkini istemen daha mantıklı olabilirdi.Kız istemeden numarayı verınce zorluyomussun gıbı olmus[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 neyse kısmet ne diim..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 amo bende zorlamak gibi oplmasın die verip çıkıorum ben dedim.. de yinede vermemek en iisiydi..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: malik, 16 Eylül 2005 19:44 tarihinde demiş ki: :Ddalga geçmede anlamaya çalış çekirge Estağfurullah Malik abi. Dalga geçmek benim ne haddime.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 muhabbeti belirli bir seviyeye getirdiğin zaman zaten telefon alma verme sorun çıkarmaz yani ama direkman al telefonum ararsın dersen hoş olmaz tabi :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 işte ah kafa ah.. sabrinsonu selamet..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 m : ahah sen ne süfer şeysin öyle. f : tşk. :) m : bak sana telefonumu verim ara akşama ok ? f : yok almiyim. m : ama aramanı istiyorum. f : olmaz ki. :) m : aricaksın. f : ya hayır ya. m : la aramazsan kırarım o telefonunu evinin önüne dört siyah arabayla gelirim. f : ya mannak mısın ya bi git ! m : laaamf ! sıkıldım. vermem telefonumu ya , alırım ben genelde.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hehehe:D dedim zaten ben ararım bulurumnumaranı dedim.. bana ne dedi:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 16 Eylül 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bencede. bende pek sevmem telefon numarası muhabbetini. sonuçta özel bir konu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mantıklı olan erkeğin kızın numarasını alması deil midir? böylece dumur durumları da engellenebilir. kısmen.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :D[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya o durumda her türlü vermez telefonunu zaten..dumur olmamak için hiç istemeyeceksin[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 konu baya güzelmiş bak mesela yeni tanıştığın kız senin numaranı napsın? normal de al beni ara denir mi hiç? ben kızın yerinde olsam bende aramam ki derdim valla... illa telefon numarasını istiyosan(ki anladığım kadarıyla istiyorsun) güzel şekilde alıcaksın numarayı mesela bi konuda sana msj cekiyim yada ben seni bilgilendiririm diceksin sonrada aaa bende numaran yok falan diceksin:) sonra hiç denir mi kıza ben senin numaranı bulurum diye? e haklı tabi kız banane demekle sanki tehdit ediyormuşsun gibi olmuş bence.. nese kız biraz zor galiba ama sana da kolay gelsin ah şu kız milleti[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla yok abi enteresan.. daha nice rezil olacaz..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yavaş yavaş olur bu işler :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 malik bak şunu düşün: gerçekten değer mi? eğer senin için gerçekten değiyorsa ozaman rezil olmuyorsundur:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 orasını bilemem işte.. en azından onu şu an bilemiorum..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar