Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul, ÖSS ve KO ...

Spidey

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar öncelikle..geçen pazardan beri ilk kez girebildim paticiğe,girmişken de bi konu açiim duygu ve fikir alışverişi yapalım dedik.
Topic başlığında da çoğu KO oyuncusunun lise 2-3 dönemleri arasında kaldığı 3 büyük olayı belirttim görüldüğü üzere..ha ne diye belirttip ne diye yeni konu deyip bunları yazdım derseniz ben de başlarım yakınmaya.12.09.05 pazartesi saat 08:20 itibariyle lise 2 ye resmen başlamış oldum arkadaşlar :( hayır tamam güzel hoş lise 2 olduk büyüyoruz fln ama okulla beraber öss hazırlık da ciddi bi şekilde başlamış oldu,ki bu p.tesinden beri okulun ilk haftası olmasına rağmen sezona haftalık 1500 soruyla başlamış bulunmaktayım ne yazık ki :( anadolu lisesindeyim ve
sayısalcıyım,sprach sınıfındayım bu yzden de ayrıca almanca kasıyorum..tüm bunlar beni sıkmaz severek yapıyorum hepsini,sayısalı da almancayı da çok seviyorum,yazın da mat ve fizik çalşrk geçtiği için tempoya da alışmış durumdayım..ama bnm asıl sorunum,derdim ve üzüntüm taa sonraki yaza kadar
KO OYNAYAMİCAK olmam :( çünkü ne zmn bu oyuna girsem en az 4-5 saat oynamadan (dc,lag,cannot login gibi olayları saymazsak) pc başından kalkamıyorum..bunu benden daha ii biliosunuz siz zaten..ama ÖSS ye hazırlanan bi öğrenci için KO kadar sakat bişi olamaz..
Ha cuma diye ilk hafta diye bgn girip dts party yaptım tabi biraz ama sonraki haftalar da bu da olamicak malesef..sonraki yaza kadar sabredicez dayanıcaz artık..yazın da ilk bi ayını kullanabilicem malesef..o ara
60 lvl olurum heralde..ÖSSden sonra da artık rahat rahat oynarım,alırım bi de gold premium üyeliği..ama gerçekten moralimi bozuyo bi senelik KO ayrılığı :(
Girmişken paticiğe sizlerle paylaşiim dert yaniim dedim..başka var mı ÖSS ve OKUL nedeniyle KO'dan bi yıl kopacak olan?
Herkese teşekkürler arkadaşlar,girebildiğim zamanlar
yazarım ben artık..[signature][hline]Name: Legionaer
Level: 4x
Class: Blade
Nation: El Morad - Barbarian
Clan: Army of Allah (Leader)
Server: Ares

[Bu mesaj Spidey tarafından 16 Eylül 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tavsiye olsun diye yazayım dedim ;
Bence areste hiç başlama hazır lvl in de düşük öss e ye kas hayalindeki üniversiteye gir (inşallah) sonra yeni açılan bir server da (ki o zamana kadar kesinlikle yeni serverlar açılır) al üyeliğini ve kasmaya başla.
Yani herkesle aynı anda kasmış gibi olman için bunu söylüyorm yoksa öss ye kadar areste herkes 80 e varır :)
Hatta assasin yada barbar bi char aç :) bu kıyağımıda unutma
:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

ahuahuahuahu walla banada yasak var evde pc yasağı yani oynamak istesem oynayamıyorum ama öss olsa takmazdım söyleyim yani takmazdım derken takamazdım :D ko oynamadan aslaaaaaaa ASLAA duramam ben okulda öğlen aralarında fln sınıfta ark larla konuşuyoruz mesela ko kapansa naparız fln diye acayip oluyorum yani ko olmazsa cidden naparım diyorum yapacak HİÇÇ birşey yokk.. benim için.. öss olsaydıda ben günde 2-3 saatte olsa oynardım yani :) ko suz hayat zehir bana 2 gün oynamasam kriz geçirecek gibi oluyorum :D[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold)
Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold)
Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 16 Eylül 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Amann bırak format at bilgisayarına bi daha açma ... Sonra sende benim gibi olursun.Anadolu Lisesi mezunu 4. ye öss kasan halen dershaneye giden tip :p

ashdusahusaduauhsduh bence böle olmak istemiyosan ilkönce ünv bitir sonra KO kas....:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

ben hem okul hem öss hem de ko yu güzel bi şekilde idare ettim
derslerimi aksatmadım sınawa hazırlandım boş zamanlarımda ko oynadım 2 tane 55 charım war şimdi üniversiteliyim yapman gereken tek şey herşeyi zamanlamak dersine çalış boş zamanında ko oyna çok da zor deil (üstelik ben kafeden oynuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dontgo, 16 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Tavsiye olsun diye yazayım dedim ;
Bence areste hiç başlama hazır lvl in de düşük öss e ye kas hayalindeki üniversiteye gir (inşallah) sonra yeni açılan bir server da (ki o zamana kadar kesinlikle yeni serverlar açılır) al üyeliğini ve kasmaya başla.
Yani herkesle aynı anda kasmış gibi olman için bunu söylüyorm yoksa öss ye kadar areste herkes 80 e varır :)
Hatta assasin yada barbar bi char aç :) bu kıyağımıda unutma
:D:D:D:D

+1
haklısın ya,en mantıklısı gerçekten senin dediğin gibi..şuan barbarla oynuyorum zaten o zmn da yeni bi serverda barbar açarım tekrar çok da geri kalmam dediğin gibi..ama önce bi kazanalım da istediğimiz üniversiteyi..sora zaten deli gibi oynarız KO..[signature][hline]Name: Legionaer
Level: 4x
Class: Blade
Nation: El Morad - Barbarian
Clan: Army of Allah (Leader)
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...