balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 !Arkadaslar Bug , yenilikler geldi geldi Yeni Bir Yenilik AÇıklıyorum ! Bİliyorsunuzki - Eski Ko da = +8 flame,glacier,lightining damagesi olaqn TABAR(VEYA HERNEYSE) (MAGİC VEYA RARE İTEMLER YANMIYORDU) Yeni Knight Empirede bu kalkmış POSİON DAMAGELİ VEYA FLAME , GLACİER DAMAGELİ TABAR VS. Yanıyor bunuda ben şahsen elime aldım harpydne düştü bi aldım yanıyor :)=[signature][hline] Beramus Lvl 63 Paladin Holy Water Of Temlple // Buyying ! En Fazla 2 Gb Veririm 5XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ne gerek war tabar'a worm kes düşer bi +8 :-) ama magic ve rare itemların parlamasıda ii olmuştur bazıları için herhal :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :) evt de O SWORD MWORD DEMODE OLDU O 1 LİK TABARLARI 35 MİLYONDAN KERİZE SATTIM :)[signature][hline] Beramus Lvl 63 Shadow Knight GOLD PREMİUM SAOLSUN ŞİFREM GERİ VERİLDİ CLANDA SAĞOLSUN :) İTEM VE HOLY WATER VERİLDİ VE YUPPİ Shadow KnightShadow KnightShadow KnigHTT OLDUMMMM 5XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: balonluuye, 17 Eylül 2005 19:03 tarihinde demiş ki: :) evt de O SWORD MWORD DEMODE OLDU O 1 LİK TABARLARI 35 MİLYONDAN KERİZE SATTIM :) nickini wersene bitanede ben sattam :-P[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ko da +8 tabarlarda resist yada bonus vardı. Sen ele li tabar görmüşmüydün? görmemiştin.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 elektrikli TABAR +8 gördüm + Posionlu Gördüm Elimde Posionlu var ! satarım flameyide civcivde gördüüm görmediğim şeyi söylemem ama knight empirede[signature][hline] Beramus Lvl 63 Shadow Knight GOLD PREMİUM SAOLSUN ŞİFREM GERİ VERİLDİ CLANDA SAĞOLSUN :) İTEM VE HOLY WATER VERİLDİ VE YUPPİ Shadow KnightShadow KnightShadow KnigHTT OLDUMMMM 5XXX [Bu mesaj balonluuye tarafından 17 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ko da zaten hiçbir +8 rare veya magic itemde elemental damage yoktu.O yüzden parlamıyorlardı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 süper ingilizceniz var dimi.. ingilizce de büyük "i" harfi olmaz..hni kr@l görünmeye çalışıp mıçmayın[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 17 Eylül 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar