Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sloganida budur kazalar bolumunu incelersenizdeKazalarım 2 köpek ezdim biri siyah biri kahverengiydi 2 kedi ezdim biri sarı biri beyazdı 1 ineğe çarptım Adapazarı yazlık yeri kerpeden dönerken 1 beygirin altına girdim ayağı kırılmıştı sonrası malum bunlari bulabilirsiniz :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ohannes deli :) ben chopperda ayağa çıkıp "süpermen" gibi öne eğilerek giden adam da gördüm o daha manyak bence ama bu da baya denge gerektiriyo adamın işi gücü yok napıyo yaaaaa[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 www.tektekerarif.com[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 abi dediimi yapmamış ama (sanki hiçbişey yapmamış ehuhe) :P bana ne benim gördüümde herif chopper çöl yolunda gidio bu koltuuna (artık adı neyse oranın sele diyemiom :P ) ayaklarıyla basıyo ve "matrix" gibin (ehue) öne eğiliyo hiç bişeyi tutmadan...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 21 July 2003 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar