jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yanı klavyenın elektronık yerıde cıkabılıyor o cıkıyorsa altınada gıtmemısse sorun yoktur bence sen bi servis e gotur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 HP'ye bende kola döktümdü hemde kutu kola şarıl şarıl üstüne dökülmüştü. tuş takımı tamamen iflas etmişti. hiç çalışmıodu. götürdüm değiştirttim. hiç bi sorunu kalmamıştı 2 ay kadar sorunsuz çalıştı sonrada sattım. hala çalışıodur heralde.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Lonely, 16 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: HP'ye bende kola döktümdü hemde kutu kola şarıl şarıl üstüne dökülmüştü. tuş takımı tamamen iflas etmişti. hiç çalışmıodu. götürdüm değiştirttim. hiç bi sorunu kalmamıştı 2 ay kadar sorunsuz çalıştı sonrada sattım. hala çalışıodur heralde. yüregime su serptin :D cok saol ya inşalla bu gece rahat bi uyku uyucam[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hp de öyle manyak bi durum var kolay kolay bozulmuyo için rahat etsin en azından benimkinin sadece tuşları bozulmuştu. başka bişey olmamıştı :) 1 sene kadar önce tüm tuş takımının değişimine 90$ civarı bişi vermiştim galiba. tam hatırlamıom gerçi..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 2milyar wermekten iyidir.. bi caresine bakacaz insalla kız bi gelsin de..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tuş takımı zaten klavyenin laptopa bağlandığı elektronik devreleri de içeriyor. Yani laptopun tuş takımı demekle kastedilen sadece plastik kısım değil.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki: asla geçmez yapışır tuşlar sertleşir.. tuşları tek tek sök korkma kırılmaz. sonra ıslak bezle sil güzelce sonra tekrar tak.. tabi yanlış takma dikkat et tuşların yerini yaz bi kagıda 3 tane laptop kullandim hepsinde tuslar ciktmi oturmuyodu tek tus icin kac kere servise yolladim. onun yolu servis gibi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ne durumda klavyeler gençler?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Garanti olayını sorup öğrenebilirsin. Eğer "Full Coverage" garanti ile alınmışsa, değil üstüne kola döktüm, kucağımda laptop la yanlışlıkla havuza atlamışım desen bile garanti kapsamı içinde oluyorsun. Bu tip garantilere alım esnasında belirtilip ekstra ücret karşılığın da sahip olunur ( Ben her zaman Full Coverage alırım garantiyi mesela belirtip ) . Bu açıdan ya sahibine ya da teknik servisine sorman lazım garanti tipini.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Abi sigorta olur o,öyle bişeyin adı garanti olmaz.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Buzi, 17 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sigorta olur o,öyle bişeyin adı garanti olmaz. Yok abicim adı garanti :) Tabi laptop a 1000 dolar bu garantiyede gidip 400 dolar gibi rakamlar veriyorsun. Birde tabi laptop elimde havuza atladım demiyorsun, takıldım düştük laptop la beraber diyorsun.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Arlooax, 17 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Garanti olayını sorup öğrenebilirsin. Eğer "Full Coverage" garanti ile alınmışsa, değil üstüne kola döktüm, kucağımda laptop la yanlışlıkla havuza atlamışım desen bile garanti kapsamı içinde oluyorsun. Bu tip garantilere alım esnasında belirtilip ekstra ücret karşılığın da sahip olunur ( Ben her zaman Full Coverage alırım garantiyi mesela belirtip ) . Bu açıdan ya sahibine ya da teknik servisine sorman lazım garanti tipini. bi sorayım arloox cok saol[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar