kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sağ tıkla farklı kaydet arkadaşlar bir güzellikte yaptım size spor programlarında falan çıkardı bu parça bilen varsa bi zahmet :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Eh kayıt bile koyduk kimse bilmiyor mu ?[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi dinletim okadar... DAndik bi haber programı arka fonu euheu.. Yani başka bişey hatırlayamadım :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende dinledim cıkaramadım.. turkcelle dinletsene?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Turkcell çıkarır mı fistan gırgır yapma 2 dakka :) ya dandik falan değil çalış dandikte normalde süper bişeydi :) dinleyin 39128321 kere belki aklınıza gelir eha[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehah apollo 440'ın coverladığı $arkı olabilir mi bu.. adı da aint talkin about love olması lazım ama karı$tırıyo olabilirim.. ps: bu kayıtta çalan arkada$a burdan sevgi ve saygılarımı iletiyorum
Öne çıkan mesajlar