Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :) ve de +9, +10 itemlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 cyper o kadar temizki abyss de keisn bi duvar arkasına rastlarsın,ve cyper bi o kadar daha temizki her yerde adım atmayan ama sürekli lvl kasan npc tarzı player lar görürsün :P... ayrıca cyper dada dupe basladıgını duyudm bikaç arkdan ne kadarı dogru bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Diez rulz,tek sorun orada hasmez denen bi adam var,adam nası desem böle haxor owner falan yani,görünce vurmasına gerek kalmıyo korkudan yatıyosun :D Diez en iyisi bencede.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Buzi, 16 Eylül 2005 22:48 tarihinde demiş ki: orada hasmez denen bi adam var,adam nası desem böle haxor owner falan yani,görünce vurmasına gerek kalmıyo korkudan yatıyosun :D Diez en iyisi bencede. Puahahahah ay Öldüm Yaaa Ölü RP si Yapayımmı :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE [Bu mesaj Gothic tarafından 16 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Tüh,bende sen gül diye yapmıştım,ne kadar üzüldüm bi bilsen. Bu arada ölü rp si yapabilirsin belki,ama ölü rpg si yapamazsın :) [Bu mesaj Buzi tarafından 16 Eylül 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :) hasmez in arkadaşı işte euehue seviyom 2 nizide[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Reha Muhtar : Efendim Almanya'da hiç doktora gittinizmi? Hasan Mezarcı : Siz bir peygamberle nasıl konuşulacağını öğrenmemişsiniz. İki Dünyada'da cezasını göreceksiniz. Hasan Mezarcı : Siz mesihe neler soracağınızı bilmiyorsunuz. Gördüm ki Türkiye daha hazır değil. Reha Muhtar : Bir mesihe ne soracağımı bilmiyorum. Çünkü daha önce hiç peygamberle röpörtaj yapmamıştım Reha Muhtar : Ülkemizde başka peygamber olmak isteyen gençlere tavsiyeleriniz nelerdir? Hasan Mezarcı : la havle ve la kuvvete... Yeter artık bu program bitmiştir [signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[Bu mesaj Gothic tarafından 16 Eylül 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gothic çarparım bak mazallah çok felaket güçlerim var[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic, 16 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki:Reha Muhtar : Efendim Almanya'da hiç doktora gittinizmi? Hasan Mezarcı : Siz bir peygamberle nasıl konuşulacağını öğrenmemişsiniz. İki Dünyada'da cezasını göreceksiniz. Hasan Mezarcı : Siz mesihe neler soracağınızı bilmiyorsunuz. Gördüm ki Türkiye daha hazır değil. Reha Muhtar : Bir mesihe ne soracağımı bilmiyorum. Çünkü daha önce hiç peygamberle röpörtaj yapmamıştım Reha Muhtar : Ülkemizde başka peygamber olmak isteyen gençlere tavsiyeleriniz nelerdir? Hasan Mezarcı : la havle ve la kuvvete... Yeter artık bu program bitmiştir ahahahahhaha:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eyvahlar olsun yetkililer sıyırdı ahahahahahah ne dir bu yaws:D[signature][hline]the lost lover lvl 61 arc.mage beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hasmez Çarp BEni :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic, 16 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Reha Muhtar : Ülkemizde başka peygamber olmak isteyen gençlere tavsiyeleriniz nelerdir? Hasan Mezarcı : la havle ve la kuvvete... Yeter artık bu program bitmiştir zuhahahaha :lol::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya arkadaslar peki diez de morad mı karus mu daa ii ? hangisini önerirsiniz?[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cewap wericek yoqmu ? diez de karus or morad HANGİ IRK DAA İİ BİRİNDEN CEWAP BEKLİOM ??[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar