danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşlar şimdi ben yeni bir char açmak istiyorum :) sizce en ii ve en ucuz server hangisi ve yine sizce assasinmi açsam roquemi :) ?????[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 pardon assasinmi warriormu .???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bence Bmc değil diez (iyyyyyy :( Rogue da olur olmazsa sin de olur,farketmez zaten aynı şey :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Buzi, 15 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Bence Bmc değil diez (iyyyyyy :( Rogue da olur olmazsa sin de olur,farketmez zaten aynı şey :D ıyyy baydı şu Bmc espirisi :) en İİ server diez hemde ucuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gel japon serverine 2 hafatada 60[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en kral server bence diez ama sen bilirsin yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en temizi diez en pis olanı x ve beramus[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 temiz server yok[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: temiz server yok :D haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aresin temizlik şirketi iyi çalışmıyo :D başka servere bak sen :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen yeni server aç ordan başla ;-):-p[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Diez en iisi diyenlere katılıom +1 ... Ares de oynanmaz oldu Beramus desen oldu dupemus x desen oda yalan oldu ... Diez kalıo bitek...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: zzz, 15 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Diez en iisi diyenlere katılıom +1 ... Ares de oynanmaz oldu Beramus desen oldu dupemus x desen oda yalan oldu ... Diez kalıo bitek... Cyper nerde kaldı[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cyper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: ChALLeNgE, 15 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki: aresin temizlik şirketi iyi çalışmıyo :D başka servere bak sen :D aresin deil uskonun :D Temizlikçi GM liğe terfi edince böyle oldu :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 15 Eylül 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 19:25 tarihinde demiş ki: said: ChALLeNgE, 15 Eylül 2005 19:18 tarihinde demiş ki: aresin temizlik şirketi iyi çalışmıyo :D başka servere bak sen :D aresin deil uskonun :D Temizlikçi GM liğer terfi edince böyle oldu :) :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lol lol lol lol lol :D :D :D :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Gothic, 15 Eylül 2005 14:50 tarihinde demiş ki: gel japon serverine 2 hafatada 60 hahah hiç gülceğim yoktu şu ana kdr siz hala oynuyunuz japkoyu ama aranızda sadece 1 tane insan crakter 60 oldu.. kaç aydır oynuyosunuz 60 olan yok!!!!! bırakın artık japkoya gel demeleri:)[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 15 Eylül 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 korn gel 1 haftada 60 yaptırmassam .................. ok mu sonu @ işareti ile biten servere gel bana ulaşırsın sonra[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Gothic, 15 Eylül 2005 19:36 tarihinde demiş ki: korn gel 1 haftada 60 yaptırmassam .................. ok mu sonu @ işareti ile biten servere gel bana ulaşırsın sonra hangi server ben geliim :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gell millet 70 li lerde bana 60 da yetiyo :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 OKİ AÇTIM DİEZDE 31 :)[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 BELKİ LVL 31 AMA ATLICAZ :) [signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tek temiz server war oda cypher ne dupe war ne bişey[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Cyhperın ne kadar temiz olduğu açıldıktan 1 hafta sonra LvL 60 adamların dolaşmasından belli oluyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar