Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben ingilizce windows kullanıyorum IE de 'ğ','ş' gibi turkce harfler iceren sitelerde yazılar cok abuk sabuk cıkıo bu harflerin yerine... tools>interner options>languages'den sadece turkceyi ekledim ona ragmen hala aynı sorun var... yardım edebilirseniz cok iyi olucak...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 o dediğin character encoding olayıyla olmuyomuy du?? wiew>character encoding>trukish yada windows falan yapınca düzelmesi lazım..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 saolasın abey galba oldu,auto selecti kaldırdım simdi hep turkce... eyw[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar