Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaşlar bu deep freeze nasıl silinir yaa ? Program files da bi dosyası vardı orayı sildim.Artık CTRL+ALT+SHIFT+F6 yapınca acılmıyo ama silinmiyorda.Silinme şeyini buldum bi siteden .Ama kurulmuyoda tekrar baştan.Devre dılı bırak diyo ? Nasıl devre dışı bırakıcam [spo1=resim][/spo][signature][hline]
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sağol da File /files/3652228/deep_freezi_kald__305_rmak.rar.html has been deleted. Reason: No download for a longer period. Inactivity-timeout exceeded. bu program silinmiş.[signature][hline]
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Beni anlamadınız galiba. Bende Faronics klasörü yok.Sildim onu.Ama deep freeze hala çalısıyor.Dedigin dosyayı ındırdım o dfadmin5 i açtım.OTP falan var orda şifre var şifremi yazıyorum INVALID diyo.Napcam ? ctrl+alt+shift+f6 ya basınca HİÇBİRŞEY acılmıyor.Ama saate çift tıklıyorum acılmıyor.Bu lanet şeyi nasıl kaldırıcam?[signature][hline]
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Rapid'e eklenen uploadlar göçüyor böyle :)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 FORMAT MI ATAYIM ?[signature][hline]
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 onu niye sildinki boot un şaftı kaymıştır şimdi. win98 açılış disketi tak dos ta fdisk /mbr komutunu yaz o da olmazsa osl2000 loader yükle [Bu mesaj rexade tarafından 17 Eylül 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 rexade dediginden hiçbirşey anlamadım.osl2000 loader bunu kurdum install diyorum olmuyor , uninstal diyorum olmuyor.A: da benim disket sürücü var.Sistem geri yükleme yapıyorum.Bu lanet olası deep freeze yine eski haline getiriyor.Lanet ettim iyice yaa.Formattan başka çare yokmu.Açılış disketi yokki bende.[signature][hline]
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 install diyince olur o windoz la alakası yokki boot loader o restart edicen :] tabi elinde de kalabilir. xpde 98 açılış disketi oluşturmak istiyosan bootdisks.com dan dosya tipine göre zoftveyr indirip diskete yazabilirsin veya linux distlerindeki önyükleyicileri kurabilirsin lilo yada grub tarzı. "fdisk /mbr" komutu en zevkli çözümdür yanlız. sana en son tavsiyem c deki verileri d ye filan kurtar formatı bas tüm ayarları yap ghost ile yedek al deep freeze de kurma bi daha. yoruldum[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 verdigin linkdeki de yapamadı.Format mı ya ufff..... Kuzenımden win xp cd sini isteye isteye yüzüm kalmadı ...
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sphere bi de şöyle dene çünkü 2 gün önce benimde basıma cafede öyle bi olay geldi deepfreeze programının setupunu calıstır orda instal uninstall kısmı cıtıgında uninstall de sonra restart acak makınaya açıldıgında sorun kalkar şahsen bana oyle oldu ha sen ben elle sildim falan dıyosun da otomatik uninstal registerylerini falan da siler sen bi dediğimi dene[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 xp cdsinden boot et ordan kurtarma konsoluna gir fixmbr yaz 2 saat yazsın sonra normal boot[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Format attım.Sorun yok sagolun.
Öne çıkan mesajlar