Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Game Cube Oyunları

tremere

Öne çıkan mesajlar

Sizin de bildiğiniz gibi GC oyunlarının kopyaları yok. Bunun nedeni Nintento'nun özel bir disk teknolojisi (Matsushita's Optical Disc Technology (Tm)) kullanması. Sırf bu nedenle NGC, Türkiye için dışlanan bir konsol oldu. (Fakat sistem olarak PS2 den daha iyi bir oyun konsolu kesin.)

Geçen gün bir torrent trackerında dolanırken dikkatimi çekti. Games bölümünde NGC oyunlarının torrentlerinin dağıtımı yapılıyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Nintendonun kendi ürettiği bir medyaya yazılabilen bir teknoloji yok bildiğim kadarıyla.

Derken bazı oyunlarınlarının yanında (mini dvd) ibaresi dikkatimi çekti. Mini dvdler ler 3 inchlik dvdler oluyor burda. Yani tam olarak Nintendo'nun özel medyalarıyla aynı. Acaba bir DVD Writer ile bu problem aşılabilirmi demek isterdim ama bu sefer Mod-chip olayı devreye giriyor. Bu konuda NGC için Türkiyede destek veren bir yer yok, bırak kopyasını orijinali bile zor bulunuyor.

Bu oyunlar Torrentlerde dağıtımı yapılıyorsa adamların bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.

Bu hususda bilgisi olan varsa yardım pls ![signature][hline]yegyee !
Sosyal ağlarda paylaş

Chiple o oyunların hepsini oynamak mumkun ama biraz tuzlu bir fiyati var.Hemen hemen konsola yakin diyebilirim fiyati icin :)Bu isi dogubankdaki endem yapıyor.Oyunlarida aynı sekilde orda bulabilirsin.Yanliş şekilde bilgilendirmekte istemem en iyisi sen endemi arayip bir danis derim chip konusunu ;)
Endem: 0212 519 36 89

[Bu mesaj Pentotal tarafından 17 Eylül 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta danıştıktan sonra edindiğin bilgileri de yazar mısın buraya?

Yeniliklerden haberimiz olsun...

Avrupa'da gamecube'a chip takıldığını öğrendiğim sıralar Endem'in bir fikri yoktu bu konuda... Bir daha da yolum falan düşmediği için konuşmadım hiç...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da oturduğumdan dolayı Endem ile kontak biraz zor olur. Ankara'da bu işi yapabileceğine inandığım tek yer Antikoyun. Geçenlerde Ankara Karum'da Antikoyuna gittiğimde oradaki elemana sordum ama pek sağlam bi cevap veremedi (msnde kızla takılıyodu :P) Oranı ortaklarından bir abinin kartını aldım ona danışacağım. Bir de Japon var ama orası daha çok PS2 üzerine.

Ankaralı patiler ilgiliyse ve bizi bilgilendirebilirlerse çok sevinirim.[signature][hline]yegyee !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...